Ik wil leren

Welkom. Je kiest ervoor om nieuwe dingen te leren. Je behoort daarmee tot een bijzondere groep mensen. Mensen, die bereid zijn hun comfortzone te verlaten om nieuwe wegen te verkennen. Jij bent iemand, die de confrontatie met zichzelf aan durft te gaan om nog beter te worden in wat je doet. Durf jij nu het roer om te gooien?

Een NLP Opleiding is veel meer dan een opleiding. Het is een ontwikkelproces, waarin je bereid bent oude patronen overboord te zetten en nieuwe strategieën te leren. Blinde vlekken te verkennen en te verlichten.

Jouw ontwikkeling met NLP zal je brengen op ideeën, waarvan je je nu nog niet kunt voorstellen dat je ze ooit zult hebben. Als dat je nieuwsgierigheid niet prikkelt…

Life Changing Learning

Leer NLP

Een ontwikkeling met NLP begint voor veel mensen met een korte kennismaking. Een informatieavond, een gratis workshop of een korte cursus.

Geïnspireerd door wat jij kunt bereiken begin je aan je NLP Practitioner Opleiding. Zodra daar een wereld voor je open gaat is de stap naar de NLP Master Practitioner en de NLP Coach Opleiding snel genomen.

Onderweg kun je gespecialiseerde toepassingen van NLP ontdekken, door het volgen van InéénDag workshops. Hier is ook jouw netwerk welkom, zodat ook zij kunnen kennismaken met hun ongekende vermogens.

En loop je ergens tegenaan? Dan staan onze coaches en assistenten voor je klaar om je in een veilige omgeving tijdens of naast de lessen op te vangen, te coachen en te begeleiden.

Elke NLP™ opleiding wordt bekroond met een certificaat van Dr. Richard Bandler, grondlegger van NLP en oprichter van The Society of NLP. Zo maken we van een NLP Opleiding een Concert Des Levens. En nu wel met een ‘program’.

Agenda

augustus, 2019

26aug19:3022:00NLP Informatieavond Utrecht | GRATISVoor info over het eerstvolgende NLP programma

26aug19:3022:00NLP Informatieavond Eindhoven | GRATISVoor info over het eerstvolgende NLP programma

31aug00:0023:59The BIG Event

[rev_slider_vc alias=”slider-juni-2017″]

Vind ons ook in Tilburg, Roosendaal en Den Bosch

X