Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Informatie voor bedrijven

Uw werknemer wil graag een NLP Opleiding volgen, of u zou uw teams graag trainen in NLP.

Op basis van welke criteria geeft u met plezier en vertrouwen een akkoord?

 

Life Changing Learning

NLP concreet gemaakt

NLP om doelgericht te werken

NLP is een methode om je doelen te kunnen bereiken. Een NLP opleiding of training is opgebouwd rond doelgericht werken. We leren uw medewerker verantwoord doelen stellen en deze daadwerkelijk te bereiken. NLP wordt toegepast door mensen als Oprah Winfrey en Barack Obama bij het bereiken van hun succes. Goeroes als Ben Tichelaar, Remco Claassen en Anthony Robbins hebben hun methoden ontleend aan NLP. NLP-geschoolde medewerkers maken het verschil in effectiviteit en resultaat binnen uw organisatie.

NLP om zorgvulvuldig te communiceren

Met NLP leer je verbale en non-verbale communicatie af te stemmen op de communicatiestijl van anderen. Zo ontstaat ruimte voor onderling respect en krachtige informatie overdracht. Veel problemen in organisaties ontstaan door gebrekkige communicatie of zelfs het ontbreken ervan. Uw NLP-geschoolde medewerker zal een grote bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van communicatie binnen uw organisatie.

NLP om samen te werken en leiding te geven

Kennis van en inzicht in verschillende karakterstructuren betekent begrip voor andere manieren van werken. Uw NLP-geschoolde medewerker ontwikkelt een ongekende vaardigheid in het inschatten van behoeften van mensen op waardeniveau, maar ook in de manier waarop mensen informatie en indrukken verwerken. Gedrag krijgt structuur en wordt zo inzichtelijk en beïnvloedbaar gemaakt, waardoor conflicten uitblijven en mensen meer presteren in minder tijd.

NLP om beter te kunnen verkopen

Verkopen is een klant overtuigen van de kwaliteit van uw dienst of product in die mate, dat uw klant hierin wenst te investeren. De effectieve taalpatronen in NLP vormen, naast de inzichten in individuele behoeften en belangen van mensen, de basis voor alle verkooptrainingen op de markt. Het verschil is, dat wij uw medewerker geen truc leren, maar vormen tot een evenwichtige persoonlijkheid die overtuigt door zelfvertrouwen en kracht.

NLP om gezonder te worden

NLP-geschoolde medewerkers hebben ontdekt wat hen drijft en motiveert. Ze ontwikkelen tools om niet langer afhankelijk te zijn van hun omgeving, maar deze op respectvolle en ecologische manier te schikken zelf in te richten. Dat betekent dat ze een betere balans vinden, die goed is voor lichaam en geest. Dit zal onmiskenbaar resulteren in een lager ziekteverzuim, gezondere leefgewoonten en meer energie.

NLP is logisch en verantwoord

De ontwikkeling van NLP is gebaseerd op een aantal succesvolle therapeuten en ontleend zijn logica aan de wiskunde én aan genieën als Albert Einstein en Nicola Tesla. De grondleggers van NLP waren wiskundigen, computerprogrammeurs en linguïsten. NLP brengt het ongrijpbare van gevoel terug tot heldere structuren en modellen. NLP is een krachtige, veilige en snelle methode om resultaten te boeken, op elk facet van het dagelijkse leven.

U heeft nog vragen?
Neemt u geheel vrijblijvend contact op met één van onze trainers.

X