Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Dit is het moment

Dit is het moment…

Nu de meesten van ons thuisblijven hebben we meer tijd om onszelf en de ander beter te leren kennen. We kunnen de tijd nemen om na te denken over gewone dingen, zoals ons leven, onze gezondheid en onze maatschappij. 

En dan blijken die dingen ineens van levensbelang te zijn!

Dan is het heel handig om je emoties goed te leren begrijpen. En te ontdekken hoe je bewust kunt kiezen hoe je je wil voelen. Want dat heb je zelf in de hand.

Dit is het moment om na te denken over het plan van jouw leven. In ons leven. Want onze samenleving is meer dan ooit aangewezen op solidariteit, samen zijn en samenwerken.

Wij weten dat creativiteit de oplossing is. De gezonde stress van het verlaten van onze comfort-zone zorgt ervoor dat we nieuwe ideeën, nieuwe gevoelens en oplossingen gaan zien. Creativiteit kan onze focus verleggen van pijn naar plezier. Van routine naar passie.

NLPinHolland gaat je daarbij helpen. Dat is namelijk de reden van ons bestaan.

Right now, we put our money where our mouth is!

Life Changing Learning.

 

Emoties overkomen je niet. Je maakt ze.

 

Vandaag vraag ik je een keuze te maken. Een hele simpele.

Maak je creativiteit wakker!

Lees en werk ons eBook “Dit is het moment” intensief door en creëer zelf de nieuwe wereld, na Corona.

Jij bent aan zet!

PS: In de weergave op je scherm werken de linkjes en bestanden niet. Door het eBook te downloaden kun je het ten volle beleven! Je kunt de meeste video’s ook vinden op deze site.

Op je mobiel? Download het eBook hier! Het is geen groot bestand.Welke wereld wil ik na Corona?

Werk je idee eerst uit in je eigen brondocument, bijvoorbeeld in Word of Notities. Kopieer en plak in dit formulier wat je voorbeeldgedrag na Corona gaat worden. Over een half jaar ontvang je van ons een brief, waarin we je jouw voornemens weer voorleggen. Zo kun je zelf bepalen of je geslaagd bent in je nieuwe voornemen of dat je nog wat extra’s mag doen.

 

Vandaag vraag ik je een keuze te maken. Een hele simpele.

Do You Trust Me?

We zouden geen goede NLP-ers zijn als we onze humor en metaforen achterwege zouden laten. Hoe haalde Aladdin haar over een nieuwe wereld te betreden?

Maybe… it’s just a Magic Carpetride.

Dr. Richard Bandler

In deze video geeft Dr. Richard Bandler, bedenker van NLP, adviezen over hoe om te gaan met de omstandigheden rondom Corona.

Je vindt de video ook in het online magazine!

 

Wat we je graag nog meegeven…

Alt Text
Alt Text
Alt Text
Op 7 april organiseren wij een webinar NLP & Omgaan met een Crisis.

Vanaf 8 april kun je via de button hieronder het webinar terugkijken.

Reserveer een proefles NLP, zodra onze lessen weer beginnen.

Op dit moment zijn onze live bijeenkomsten uitgesteld tot na de ‘lock-down’. Toch kun je nu al aangeven dat je graag een proefles wil komen volgen, door op de button hieronder te klikken.

X