Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

NLP 1-Day Experience

Ooit een workshop gevolgd waar je met meer ENERGIE en INSPIRATIE vandaan kwam?

Dan zul je onze NLP 1-Day Experience ook ONWIJS goed vinden. NLP is namelijk het recept van succes. En deze avond geven we je een kijkje in de keuken van jouw eigen potentieel. Hoe jij grenzen kunt gaan verleggen en je grijze cellen gaat leren gebruiken om van dromen resultaten te maken.

Life Changing Learning.

De NLP 1-Day Experience: het evenement waar jij beter van wordt

De NLP 1-Day Experience is hét evenement, waarbij jij de eerste stap gaat zetten in jouw nieuwe leven. Dit bijna gratis evenement zorgt ervoor dat je ogen geopend worden, voor alle nieuwe mogelijkheden die het leven je biedt. Je zult een plaatje leren schetsen van jouw nieuwe leven, je zult ervaren hoe is het om dat leven te leiden en je zult weten welke stappen je moet zetten om je ideale zelf te worden.

Uit onderzoek blijkt dat een heel klein deel van alle mensen in Nederland een plan opstelt voor de toekomst. Deze slimme mensen hebben een visie, wat zij over een jaar, over vijf jaar, of zelfs over tien jaar bereikt willen hebben. En gek genoeg, is dat vaak precies daar, waar zij binnen de gestelde tijd daadwerkelijk staan. Zij behalen datgene wat zij voor ogen hebben en zijn gemotiveerd om nóg meer stappen te zetten. Bovendien weten ze, wat ze nodig hebben om hun toekomstplan te verwezenlijken en welke uitdagingen op hun pad zullen gaan komen.

De rest van de Nederlandse bevolking spendeert meer tijd aan het plannen van hun vakantie, dan van hun leven. Dat is toch gek? Zij hebben geen toekomstvisie en blijven vastgeroest zitten in hun eigen leven. Zij zouden wel graag iets anders willen, maar nemen er nooit de tijd voor om dit uit te werken. Ze weten precies wat ze NIET willen en doorgaans nauwelijks wat ze wél willen. Ze willen NIET hun baan verliezen, ze willen NIET dat hun relatie op de klippen loopt of ze willen NIET dikker worden. Als ze over tien jaar terugkijken op hun leven, zullen ze zien dat ze nog steeds op datzelfde punt staan. Dat vastgeroeste punt, waar ze blijven hangen. Op sociaal-, emotioneel- en financieel vlak sta je stil. Je wordt een onderdeel van de toekomstvisie van anderen, zonder dat jij daarop inspraak hebt. Want als je niet weet waar je naartoe wilt, is het onmogelijk om richting te geven aan jouw leven, toch? De vraag is hierbij dan ook:

“Bij welke groep wil jij behoren?”

Tijdens deze 1-Day Experience ga jij leren, doormiddel van één van de drie modellen om jouw toekomst te plannen, welke eerste stap jij kunt gaan zetten voor jouw nieuwe toekomst. Het model wat jij na deze 1-Day Experience meester bent, is hét Mas-MasterPlanning-model. Dit model helpt je bij het ontdekken wat je WEL wilt, in plaats van wat jij NIET wilt. Met dit model breng jij in kaart waar jouw verlangens en wensen liggen. Daarnaast zorgt dit model ervoor dat je weet wat je kan doen, om jouw wens te verwezenlijken. Het zal jouw landkaart worden zodat jij het leven kan leiden waar je op wacht. Ook ga je na deze avond, de eerste stap zetten om jouw nieuwe leven te creëren. Je zult de tools kunnen toepassen die jou aangereikt worden.

Na deze 1-Day Experience kan jij het volgende in kaart brengen:

 • Huidige situatie

  Je weet wat je NIET meer wilt.

 • Gewenste situatie

  Je weet wat je WEL wilt.

 • Hindernissen

  Je weet wat jou tegenhoudt.

 • Hulpbronnen

  Je weet wat je nodig hebt.

 • Plan

  Je weet wat jouw eerste stap wordt én wanneer je deze gaat zetten.

De enige vraag die ik je nog kan stellen is:

“Ben je bereid om één dag van jouw drukke leven te investeren, om het beste leven voor jezelf te creëren?”

Anderen waren hiertoe zéker bereid en zij gingen jou voor. Zij behoren namelijk bij die selecte groep mensen die een toekomstvisie heeft ontwikkeld voor zichzelf. Zij leiden het leven dat zij zelf kiezen. Ze weten waar ze naartoe werken, of hebben ervoor gezorgd dat zij hun ideale leven al leiden. Een van de deelnemers zei het volgende:

“Ik zie NLP voor mij persoonlijk als een reis die ik pas net ben begonnen en waarin ik nog de wereld te ontdekken heb. Alles op zijn tijd, goed is goed genoeg. Ik weet het als ik er ben.”

Wil je ook tot die selecte groep behoren, van mensen die hun ideale leven creëren? Meld je dan aan voor de leukste Experience van Nederland en verre omstreken!

Er is een maximum aantal gelukkigen, dat zich kan inschrijven voor dit evenement. Wees er dus snel bij!

Nog niet overtuigd?

Anderen zijn laaiend enthousiast:

Testimonial Image

"Ik ben blij dat NLPinEindhoven op mijn pad is gekomen. Op dit soort momenten geloof ik in een spirituele benadering; het is niet voor niets dat ik voor NLPinEindhoven koos. Ik heb genoten van de maandagavonden in de Sigarenfabrieck. Ze waren leerzaam, inspirerend, gezellig, some een beetje eng en ik heb weer een aantal mensen meer in mijn hart gesloten!"

Annemarie van Diepenbeek,
Business Analist Rabobank
Testimonial Image

“Ik ben nu een mooie, zuivere en trotse piano, waar iedereen op kan spelen! Dus speel een liedje als je kunt”

Miriam Hilboezen,
Operatie-assistent
Ticket

We vragen je om alle energie die je hebt én een open mind mee te nemen.
We delen kennis met je, die jou vele duizenden euros en onbetaalbare ervaringen gaat opleveren.

Het ticket van €49,- is een vergoeding voor de mensen die deze dag mogelijk maken, een eenvoudige lunch en de zaalhuur.

Data:

Momenteel staat er geen NLP-Experience gepland.

Locatie

Videolab
Torenallee 20
Eindhoven

Agenda

juli, 2020

X