Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

NLP™ Master Practitioner

De kroon op je ontwikkeling als beoefenaar van NLP.
Wanneer je, na het doorlopen van het Practitioner programma, overtuigd bent geraakt van de voorsprong die NLP je geeft in je werk en je privéleven, dan is het vanzelfsprekend dat je jouw weg vervolgt in het NLP Master programma.

Life Changing Learning.

7 redenen, waarom het NLP Master Practitioner Programma van NLPinEindhoven de ideale vervolgopleiding is na je NLP Practitioner.

1. Voortzetting van het plezier van de ontdekkingen van de NLP Practitioner.

Gelachen en gehuild is er in de NLP Practitioner. Er zijn prachtige dingen ontdekt en samen kreeg je een band, die je niet had met mensen buiten op straat. Alsof we samen iets begrepen, waar anderen weinig van snapten. Zoiets. En het was gezellig.

2. Je kunt pas echt anderen met NLP verder helpen ontwikkelen, na het volgen van een NLP master.

Het NLP Practitioner programma is voor jezelf. Je stelt je eigen doelen, ruimt barrières op uit het verleden en creëert mogelijkheden om je elke dag beter te voelen. De Master is bedoeld om door te geven, wat jij geleerd hebt. Om NLP uit te kunnen leggen. Te delen. Zelf verder te ontwikkelen op een manier die bij jou past. NLP wordt pas echt leuk, na de Master.

3. Je leert NLP echt begrijpen, waardoor je veel meer kunt variëren in de toepassingen van NLP.

Het toepassen van NLP is niet zo lastig. Het doorgronden hoe en ‘waarom’ technieken van NLP werken en hoe de bouwstenen precies in elkaar vallen en elkaar versterken, dat maakt menselijk gedrag pas echt interessant voor je. Bij de Practitioner leer je noten lezen en misschien een leuk liedje. In de Master gaan we muziek maken!

4. Je verdiept je professioneel in de werking van het menselijk brein en wordt zo excellent gedragsdeskundige.

Pittige stelling, want velen denken dat je psycholoog moet zijn om iets van het menselijk brein en gedrag te kunnen doorgronden. Jammer, want psychologie kijkt veelal naar de pathologie van het brein. Wanneer er iets mis is, dus. NLP is in essentie de studie van excellent gedrag en leert je juist ánders te kijken naar alle mogelijkheden dat het brein heeft. Zo leer je te komen tot verrassende inzichten en patronen, die anderen niet zien. Laat staan durven aanpakken!

5. NLP Master is de enige toelating tot de NLP Coachopleiding en de ideale basis voor jouw coach-praktijk.

Met een NLP Master-certificaat op zak mag je van ons echt gaan coachen. Je bent nu beter dan de meeste gedragsdeskundigen en psychologen in staat om snel veranderingen in ongewenst gedrag en resultaten aan te brengen. Wil je je eigen coach-praktijk starten, stroom dan ook nog even door naar de Coach-opleiding. Daar leren we hoe je een succesvolle praktijk kunt bouwen met een goed inkomen.

6. Je ontwikkelt je eigen NLP techniek zodat je leert hoe excellent gedrag integreerbaar wordt bij ieder ander.

Jouw ontwikkeling tijdens de Master bestaat voor een groot deel uit het ontwikkelen van je eigen NLP-techniek aan hand van enkele modellen. Je maakt een studie van excellent gedrag en vat de belangrijkste stappen samen in een echte techniek; die je later natuurlijk overal mag toepassen en delen met anderen.

7. Je ontwikkelt en verzorgt een eigen NLP workshop en begeleid daarin één of meerdere demonstraties, waardoor je behalve NLP je presentatievaardigheden, coachvaardigheden, logistiek en structuur van een workshop ontwikkelt.

Presenteren en leidinggeven zijn essentiële vaardigheden, die veel gevraagd zijn. Persoonlijk zien wij het verschil in presentatie, wanneer de spreker wel of geen NLP-opleiding heeft genoten. Congruenter, natuurlijker, ontspannener. En met veel meer humor. Zo herkennen we een NLP Master tijdens een workshop of presentatie. Dat leer je in ons NLP Master Programma.

Nu kun jij je eigen weg vinden met NLP. De creativiteit en innovatie worden in deze opleiding verdiept en uitgebreid, zodat je NLP kunt gaan gebruiken voor jezelf en voor anderen. Met gebruik van de inmiddels bekende modellen en technieken leer je het gedachtegoed kneden naar jouw eigen behoefte en situatie.

INHOUD

De NLP Master Practitioner, kortweg NLP Master, is een stevig programma, waarin veel van je gevraagd wordt. De opleiding is in te delen in twee belangrijke onderdelen, namelijk VERANDERWERK en KENNIS VAN NLP. Naadloos sluiten beide onderdelen aan op het lesprogramma, waar veel ruimte is voor presenteren voor de groep en het management van stemmingen.

Op onze gezamenlijke reis leren we je de kunst van het veranderen van overtuigingen, verbreden de Meta-programma’s en leren je werken met waarden en criteria. Op het gebied van communicatie is veel aandacht voor bewuste en onbewuste communicatie, onderhandelen en trance. Technieken worden uitgebreid en aangevuld met snelle en krachtige elementen, die je kunt gebruiken om mensen te motiveren bij ontwikkeling en groei.

Gedurende de opleiding ontwikkel je een eigen NLP Succes Strategie.

Resultaat

Aan het einde van de NLP Master heb je NLP tot in de puntjes onder de knie. Je kunt NLP nu voor jezelf en voor anderen gebruiken om resultaten te bereiken bij verandering en persoonlijke groei.

Je hebt een eigen NLP techniek ontwikkeld en hebt veel ervaring opgedaan in spreken voor groepen, verandering van stemmingen bij groepen, veranderwerk en coaching.

Je bent nu internationaal gecertificeerd NLP™ Master Practitioner. Een diploma waarmee onder andere de weg open staat om NLP™ Coach of NLP™ Trainer te worden.

Opbouw

De NLP Master sluit NLP en VERANDERWERK als een ritssluiting in elkaar. Tijdens beide programma’s (avond of dag) is er veel ruimte voor persoonlijke presentatie, het stellen van vragen en het gezamenlijk beantwoorden van vraagstukken, die bijdragen aan een verdieping van jouw ervaring met NLP. Het ontwikkelen van je eigen NLP techniek doe je buiten de lessen om, maar tijdens de lessen besteden we hier in groepsverband aandacht aan.

Het programma zal worden afgesloten met special assignment, waarbij je jouw NLP Techniek demonstreert en installeert bij anderen.

Competenties
  • Beheersing van alle NLP technieken, patronen en vaardigheden op Master-niveau
  • Het vermogen tot grote flexibiliteit in gedrag met het oog op specifieke resultaten voor jezelf en anderen
  • Excellente beheersing van taalpatronen, modellen en technieken, zoals Stacking Realities, tijdlijn technieken en vooronderstellingen
  • Het vermogen tot het ontdekken en installeren van strategieën in doen en denken
  • Het beheersen van snelle en diepe inductie- en hypnose technieken
  • Presenteren en organiseren van workshop
  • Coachen, trainen en begeleiden van anderen in diverse domeinen. (Let op: NLP-trainingen geven is pas toegestaan na het behalen van je trainerslicentie).
Voor wie

De NLP Master Practitioner is alleen toegankelijk voor mensen met een NLP™ Practitioner Certificaat.

Heb je een ander certificaat dan van The Society of NLP, bijvoorbeeld van de ABNLP, INLPT of een andere accreditatie, meld dit dan vooraf bij je inschrijving en stuur je Practitioner Certificaat dan even op naar office@nlpinholland.nl.

Lesdata Avondprogramma

Het NLP Master Practitioner Programma start in januari 2021 in Eindhoven met een kick-off. De overige lessen zijn op 17 maandagavonden. Informeer naar de exacte startdatum!

De bijeenkomsten zijn wekelijks op maandag van 19:00 tot 22:30 uur.

Lesdata Business programma

Het Master Business programma bestaat uit 11 dagen verdeeld over vier blokken

Het programma start op 5 en 6 november 2020.

Blok 1: 5 + 6 november
Blok 2: 19 + 20 november
Blok 3: 10 + 11 december
Blok 4: 7 + 8 januari (2021)
Blok 5: 28 + 29 + 30 januari

De bijeenkomsten zijn van 9:30 tot 17:00 uur en houd rekening met eventuele wijzigingen.

Lesdata INTENSE programma

Het NLP Master Intense programma is op de volgende data:

  • NLP Master Intense van maandag 7 september t/m zondag 13 september 2020

Frequentie: Dagelijks van 9:30-17:00 uur.

Studiebelasting Avondprogramma

Het avondprogramma bestaat uit 22 dagdelen en telt ongeveer 80 contacturen. Contactmomenten vinden plaats buiten schoolvakanties en feestdagen. Studiebelasting buiten de lessen bedraagt ongeveer 2 uur per week plus intervisie.

Studiebelasting Business programma

Het programma bestaat uit 22 dagdelen: ongeveer 77 contacturen.  Studiebelasting tussen de blokken bedraagt in totaal ongeveer 15 uur.

Studiebelasting INTENSE programma

Het programma bestaat uit 14 dagdelen en ongeveer 55 contacturen. Voor het INTENSE programma is geen thuisstudie vereist.

Investering

Elk programma kent zijn eigen investering.

NLP™ Avond Master: 2.499 vrijgesteld van BTW, inclusief certificaat en lesmateriaal.
NLP™ Business Master: 2.799 vrijgesteld van BTW, inclusief certificaat en lesmateriaal.
NLP™ INTENSE Master: 2.249 vrijgesteld van BTW, inclusief certificaat en lesmateriaal.

Lunch is op eigen gelegenheid. In de omgeving van het Glasgebouw zijn hiervoor talloze mogelijkheden, inclusief een supermarkt.

Onze lesprogramma’s zijn verplicht vrijgesteld van BTW (CRKBO).

NIEUW: De Coachroute naar NLP

Je kunt ook kiezen voor de NLP Coachroute.

Deze bestaat uit een NLP Master programma, de NLP MasterSkills en de NLP Coachopleiding, waarbij de NLP MasterSkills gratis zijn en je 25% korting krijgt op de NLP Coachopleiding.

Lees hier meer over deze aanbieding!

De trainer in dit programma is:
Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

Agenda

juli, 2020

X