Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Korte Cursus NLP

4 dagdelen ‘snuffelen en proeven’

Wil je leren doen wat bij je past? Wil je komen proeven aan de kracht van NLP? Dan is de Korte Cursus NLP echt iets voor jou.

In deze vier krachtige en leuke ‘bootcamps’ maak je kennis met jezelf en hoe jij Persoonlijk Leiderschap kunt nemen over jouw leven, omdat je meer te alles komt over hoe jouw brein werkt en hoe jij verder komt vanaf het moment in jouw leven waar je nu staat.

Life Changing Learning.

Korte Cursus NLP
WAAROM WACHTEN OP EEN BETER LEVEN?

De Korte Cursus NLP is de beste manier om jouw ambitie vorm te gaan geven, om internationaal NLP Practitioner te worden. Want in onze programma’s leer je hoe jij je eigen leven kunt gaan leven. Deze Korte Cursus NLP is de ultieme uitdaging om te ervaren, dat dromen zomaar werkelijkheid kunnen worden. Als je de juiste strategieën hebt.

Hier begin je de eerste stappen te zetten om je leven een nieuwe koers te geven. Dat gaat in vier concrete lessen, die je na de cursus direct in je eigen leven zult gaan toepassen.

1. Weten wat je wil bereiken.

Je gaat werken aan een toekomstvisie, waarvan jij zelf de ontwerper bent. Wij helpen je aan de hand van een handige template om de stand van zaken op te maken in jouw leven. Zo wordt precies helder, op welk onderdeel jij graag wil groeien en kun je zelf gaan invullen hoe je dat gaat bereiken. Doelen stellen was nog nooit zo persoonlijk als nu!

2. Omgaan met de mensen om je heen.

Naast je eigen levenservaring zijn de mensen om je heen de belangrijkste hulpbronnen. Mensen kunnen en willen je helpen verder te komen in het leven, wanneer jij op de juiste manier verbinding met deze mensen maakt. Hoe je dat doet leren we je doeltreffend en blijvend.

3. Het overwinnen van je angsten.

Datgene wat ons het meeste tegenhoudt in het verwezenlijken van onze dromen zijn angsten. Sommige angsten spelen merkbaar een rol, anderen juist veel minder. In de Korte Cursus NLP leren we je omgaan met angst. Je ontvangt handige handvatten om anders met angsten om te gaan. En we leren je hoe je je goed kunt voelen op elk moment. Zo draaien we je angst gewoon om in lef!

4. Afrekenen met je verleden

Misschien weet je al dat veel van ons gedrag gebaseerd is op aangeleerde patronen. De meeste van die patronen zijn nuttig, want ze hebben je gebracht waar je nu staat. Ieder mens heeft ook patronen, die leiden tot ongewenst gedrag. Hoe zou het zijn als jij oude patronen uit het verleden kunt loskoppelen uit jouw emotionele systeem, waardoor alle ruimte vrij is om nieuwe dingen te leren? We doen dit in de vierde les van de Korte Cursus!

Alt Text
WELKE ONDERDELEN UIT HET NLP PRACTITIONER PROGRAMMA ONTDEK JE IN DE KORTE CURSUS NLP?
 • Het Master Planning Model en Het Model van Richting
 • ‘Foolproof’ doelen stellen conform de 5 vormvoorwaarden
 • de NLP Vooronderstellingen
 • Rapport maken voor succesvoller communiceren
 • Omdenken, zodat ieder probleem een uitdaging wordt
 • Werken met submodaliteiten; de taal van je onbewuste
 • Twee super effectieve NLP Verandertechnieken om voor altijd met je mee te nemen
PLUS: VAN EEN OLIFANT EEN MUG MAKEN?

Mensen zijn unieke wezens. Wij kunnen namelijk problemen laten ontstaan vanuit het niets. We zijn in staat om van een mug een olifant te maken. Dit doen wij door betekenis te geven aan alles om ons heen. Wat mensen gemakkelijk fout doen is de verkeerde uitdrukking te geven aan dat wat we waarnemen. Dit doen we door middel van taal en taalpatronen. En het zijn precies die taalpatronen, die jou het inzicht zullen geven hoe olifanten olifanten zijn en muggen muggen blijven.

Dit wíl je leren!

Resultaat

Na het volgen van de bootcamp zul je in staat zijn het volgende toe te passen op jouw eigen leven;

 • Realiseerbare doelen stellen, waardoor jouw dromen werkelijkheid kunnen worden
 • Effectief verbindend communiceren, waardoor je met iedereen door één deur kunt
 • Omdenken, zodat je van elk nadeel ook het voordeel kunt zien
 • Ervaring opdoen in werken met NLP Technieken en taalpatronen
VOOR WIE?

De opleiding is toegankelijk voor iedereen die wil kennismaken met zijn ongekende vermogens, door de kracht van NLP, zoals;

 • Ouders
 • Zelfstandigen
 • Studenten en pas afgestudeerden
 • Adviseurs
 • HR medewerkers
 • Onderwijzers
 • Zorg- en hulpverleners
Data

Eindhoven

 • Zaterdagochtend 7, 14, 21 en 28 november 2020
 • Van 10:00 – 12:40 uur

Locatie Eindhoven

Glasgebouw (Strijp-S).
Torenallée 45, Eindhoven

Ticket

Jouw ticket voor deelname aan de Korte Cursus NLP: €249,-
Dit is inclusief het boek ‘NLP Practitioner worden…’ van de oprichter van IGORIGOR | NLPinEindhoven: Igor van Kaam.

Neem je ná de Korte Cursus direct deel aan een aansluitend NLP Practitioner programma, dan ontvang je je ticketprijs als korting op dit programma.

Accreditatie

 

 

 

 

 

Deze Korte Cursus is geaccrediteerd door SKJ Jeugd met een puntentotaal van 14 punten.

Studiebelasting

Naast de 4 avonden is het handig om tussen de lessen door wat hoofdstukken vooruit te lezen in het boek en de behandelende stof weer op te frissen.

Informatie over de Korte Cursus

Deelnemers over de Korte Cursus

Agenda

oktober, 2020

Anderen gingen je voor

En ook zij waren ontzettend enthousiast!

Testimonial Image

Het waren 4 leuke en gezellige avonden met veel informatie. Het maakt mij nieuwsgierig om meer van NLP te weten te komen en om te gaan leren hoe toe te gaan passen. De trainers/begeleiders zijn erg enthousiast wat overslaat op de deelnemers.

Jolanda Kools,
NLP Bootcamp
Testimonial Image

Voorafgaand aan de NLP Practitioner opleiding heb ik de bootcamp bij Igorigor gedaan. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen gaf het een heel goed beeld van wat ik kon verwachten tijdens de opleiding. De NLP Practitioner zelf is ook een aanrader! Als je twijfelt dan geeft de korte cursus je een heel goed beeld, dus ik zou zeggen: doen!!

Ingeborg Kroos,
NLP Bootcamp & NLP Practitioner

Ben je al overtuigd?

Je weet wat je te doen staat

X