Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

NLP™ Coach Opleiding

Mensen om je heen inspireren. Dat is misschien wel het mooiste wat er is. Samen een antwoord vinden op een hulpvraag. Professioneel, efficiënt en effectief. Als aanvulling op een NLP Practitioner of NLP Master Practitioner Opleiding is dit de volgende stap die je neemt in de groei van naar je rol als coach en begeleider.

Echter… is hier voldoende inkomen uit te halen? Kun jij hier een succesvol business model in ontwikkelen? Wij leren je hoe dat gemakkelijk kan!

De rol van coach zit al in je en samen brengen we jouw kracht en passie tot volle wasdom.

Life Changing Learning.

Inhoud van de NLP Coach Opleiding

In de coachopleiding staat Persoonlijk Leiderschap centraal. Natuurlijk niet alleen voor jezelf, als coach, maar vooral voor jouw cliënten en hun toekomst. Je maakt kennis met diverse coachmodellen en manieren om verlangens om te zetten in haalbare doelen. Er is veel aandacht voor inventarisatie en het relationele kader tussen jou en je cliënten.

Meta-programma’s, diverse NLP technieken en het werken met submodaliteiten, tijdlijnen en hypnotherapie zijn de technische pijlers van deze opleiding. Ook wordt een uitstapje gedaan naar Familieopstellingen en Systemisch Werken, als aanvulling op NLP. Tot slot is er aandacht voor ondernemerschap en jouw business model. Handig als je de kost wil gaan verdienen als coach. Er wordt in de opleiding veel tijd besteed aan het oefenen met echte cliënten en ook jouw eigen belemmerende overtuigingen worden aangepakt.

Alt Text
Resultaat

Aan het eind van deze opleiding ben je in staat om zelfstandig of in een dienstverband aan de slag te gaan aan internationaal gecertificeerd NLP™ Coach. Je hebt nagedacht over de mogelijkheden van je eigen praktijk, hebt geleerd hoe je inventariseert en welke houding en methode bij je past. En je bent volledig thuis in de technieken van NLP in het vinden van de oplossing voor jouw cliënt. Niets houdt je nog tegen in de weg naar succes.

Opbouw

De tiendaagse opleiding kent vier blokken van twee of drie dagen. De eerste module staat in het teken van jouw rol als coach en persoonlijk leiderschap. Daarnaast leren we je alles over goede inventarisatie.

De tweede module staat in het teken van interventie en NLP instrumenten, waaronder hypnotherapie en in de derde module leren we we de NLP technieken correct toe te passen. De vierde module gaat over je business model en dat wat je nog tegenhoudt een top verdienend top coach te worden. Buiten de modules en in de groep wordt steeds met dezelfde cliënt gewerkt, zodat je daadwerkelijk het resultaat van je werk kunt meten.

Competenties
 • NLP-technieken
 • Inventarisatietechniek
 • Ericksoniaanse Hypnotherapie
 • Systemisch werken
 • Voedingsleer
 • FLOW-coaching
 • Coachmodel ontwikkelen
 • Missie-visie-strategie
 • Business model maken
 • Ondernemerschap
 • Het Neurogram®
 • Praktijkervaring met coachees
Voor wie?

De opleiding is toegankelijk voor alle NLP Masters, die (willen) werken als:

 • Coach
 • Begeleider
 • Consultant
 • Adviseur, bijvoorbeeld op loopbaan gebied
 • Hulpverlener
 • Vertrouwenspersoon
Studiebelasting

Het NLP™ Coach Programma bestaat uit 4 blokken van 2 resp. 3 dagen, inclusief een cliëntensessie.
Het aantal contacturen is 80.
Aanvullende studiebelasting is 2 uur per module.
De opleiding wordt afgerond met het Society-certificaat NLP™ Coach.

De lesdagen starten om 9:30:00 uur en duren tot 17:00.

Vereisten

Om de kwaliteit van jou als NLP Coach™ te kunnen garanderen, zul je in bezit moeten zijn van minimaal een NLP Master Practitioner™ certificaat om deel te kunnen nemen aan deze NLP Coach™ opleiding.
Heb je (nog) geen NLP Master Practitioner™ certificaat, dan kun je deze opleiding al wel starten en krijg je een certificaat van deelname. Neem in dat geval even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toetsing

De NLP Coachopleiding wordt op de laatste dag afgesloten met een schriftelijke eindtoets en een praktijk examen.

In de schriftelijke toets worden jouw kennis van de coachingsmodellen en de integratie van jouw visie op coaching centraal gesteld.

Het praktijkexamen bevat een fysieke coaching, waarin jouw inventarisatie en interventies worden beoordeeld.

Lesdata in 2020

12, 13 en 14 november 2020
17 en 18 december
14, 15 en 16 januari 2021
11 en 12 februari

Waarde van jouw ticket

Na afloop van dit programma ben jij in staat om direct naar de Kamer van Koophandel te gaan en je eigen coachpraktijk te starten. Wij leren je hoe je meer dan een modaal jaarsalaris kunt verdienen met 200 declarabele uren per jaar.

De waarde van onze NLP™ Coach Opleiding is meer dan €10.000,-. Een investering die je al binnen enkele maanden zult kunnen terugverdienen.
Jouw ticket voor de internationaal erkende NLP™ Coach Opleiding: Nu slechts €2.799,-!! Dat is bijna de prijs voor één zakelijk coach traject.
(De opleiding is vrijgesteld van BTW)

De trainer in dit programma is:
Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

Agenda

oktober, 2020

X