Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

NLP Master Practitioner-programma’s

De kroon op jouw ontwikkeling als NLP-beoefenaar

Wanneer jij na het doorlopen van het Practitioner-programma, overtuigd bent geraakt van de voorsprong die NLP jou geeft in jouw werk en in jouw privéleven, dan is het vanzelfsprekend dat je jouw weg vervolgt in één van de drie NLP Master Practitioner-programma’s.

Als NLP Master Practitioner ga jij NLP toepassen in jouw beroep of in jouw praktijk. Dat wat jij als Practitioner al uitstraalt naar de wereld kun je echt actief gaan delen en vermenigvuldigen.

Life changing learning

De kracht van NLP... is jouw eigen kracht!

Heb je de kracht van NLP ontdekt en wil je nu álles kunnen met NLP? Wil jij NLP delen met anderen? Dan is deelname aan één van onze master-programma’s de beste vervolgstap die je kunt zetten. Jij kunt de kracht van NLP gaan gebruiken om anderen te helpen groeien en inzichten te geven, zoals jij die zelf ook hebt opgedaan in jouw practitioner-programma.

Onze drie unieke NLP Master-programma’s sluiten automatisch aan bij jouw leerstijl, jouw agenda en jouw persoonlijke behoefte. Wil jij je omringen met mensen uit het bedrijfsleven, dan is NLP Business Master de beste keuze. Ben jij een snelle leerling en kun je niet wachten om meteen aan de slag te gaan? Kies dan voor NLP Master Intense. Neem je graag de tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek naar nog meer verdieping voor jezelf en vele anderen? Dan pas jij perfect in het NLP Master-avondprogramma. Wat je ook kiest, jij kunt nu jouw eigen route van ontwikkeling vervolgen.

Alt Text
Inhoud van een NLP Master Programma

De NLP Master Practitioner, kortweg NLP Master, is een stevig programma waarin unieke uitdagingen liggen. De opleiding is in te delen in twee belangrijke onderdelen, namelijk ‘veranderwerk’ en ‘vaardigheid in NLP’. Beide onderdelen sluiten naadloos aan op het lesprogramma, waarin veel aandacht is voor het management van stemmingen en het presenteren voor een groep.

Op onze gezamenlijke reis leren wij jou de kunst van het veranderen van overtuigingen, verbreden we jouw kennis van de metaprogramma’s en leren wij jou coachen op waarden en criteria. Op het gebied van communicatie is veel aandacht voor bewuste en onbewuste communicatie, onderhandelen en trance. Technieken worden uitgebreid en aangevuld met snelle en krachtige elementen, die je kunt gebruiken om mensen te motiveren bij ontwikkeling en groei.

Gedurende de gehele Master werk je aan de ontwikkeling van je eigen NLP Successtrategie.

Competenties
 • Beheersing van alle NLP-technieken, -patronen en -vaardigheden op masterniveau
 • Het vermogen tot grote flexibiliteit in gedrag met het oog op specifieke resultaten voor jezelf én anderen.
 • Excellente beheersing van taalpatronen, modellen en technieken, zoals Stacking Realities, tijdlijntechnieken en vooronderstellingen
 • Het vermogen tot het ontdekken en installeren van strategieën in doen en denken.
 • Het beheersen van snelle en diepe inductie- en hypnosetechnieken.
 • Opzetten en uitvoeren van een korte workshop.
 • Coachen, trainen en begeleiden van anderen in diverse domeinen. Let op: NLP-trainingen geven is pas toegestaan ná het behalen van je trainerslicentie.
 • De nieuwste NLP™-technieken aan de hand van Dr. Richard Bandler, de bedenker van NLP.

Dit kun je verwachten in de NLP Master

Testimonial Image

“Ik kijk terug op een heel leerzame periode met leuke, leergierige en enthousiaste deelnemers en een deskundig en enorm enthousiaste docent”

Mira Hakkaart,
Specialist Ouderengeneeskunde
Testimonial Image

Igor traint vol passie en energie! In zijn enthousiaste gaat het af en toe ineens over iets heel anders maar dit is altijd leerzaam. Ik vond de logische niveau's en de structuur van de subjectieve ervaring de meest leerzame onderdelen van het programma. Het geeft zoveel inzicht in je eigen handelen en in die van een ander: waar komt je gedrag vandaan en hoe kun je deze ombuigen tot een positievere uitkomst. Hier heb ik zeker veel aan in de toekomst!

Ine Dirx- van Veldhoven,
Zelfstandig Verloskundige
Testimonial Image

“NLP is voor mij een succesvolle, veelzijdige, leerzame en vooral plezierige ontwikkeling! Een prachtig cadeau”

Jeanette Beelen,
Begeleider Pedagogisch Sociaal Werk
Testimonial Image

Voorafgaand aan de NLP Practitioner opleiding heb ik de bootcamp bij Igorigor gedaan. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen gaf het een heel goed beeld van wat ik kon verwachten tijdens de opleiding. De NLP Practitioner zelf is ook een aanrader! Als je twijfelt dan geeft de korte cursus je een heel goed beeld, dus ik zou zeggen: doen!!

Ingeborg Kroos,
NLP Bootcamp & NLP Practitioner
Alt Text

Het resultaat

Als NLP Practitioner leerde je in staat te zijn jouw eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Aan het einde van de NLP Master heb je NLP tot in de puntjes onder de knie. Je kunt NLP nu voor jezelf en voor anderen gebruiken om resultaten te bereiken bij verandering en persoonlijke groei.

Je ontwikkelt zelfstandig een eigen NLP-techniek en doet veel ervaring op in spreken voor groepen, verandering van stemmingen bij groepen, veranderwerk en coaching.

Je bent nu internationaal gecertificeerd NLP™ Master Practitioner. Een diploma waarmee onder andere de weg openstaat om NLP™ Coach of NLP™ Trainer te worden.

De NLP Master-programma's:

Efficiënt en effectief

€ 2.249,-

Inclusief certificaat

NLP Master INTENSE

 1. Zeven dagen non-stop NLP.
 2. Je NLP Master-certificaat in één week.
 3. Opbouw zoals bij Dr. Richard Bandler zelf.

Voor mensen die zich dolgraag in een korte tijd onderdompelen in kennis en inzichten. Jij vindt jouw weg wel als NLP Master, want jij toont je doelgericht, zelfverzekerd en initiatiefrijk.

Meest gekozen programma!

€ 2.499,-

Inclusief certificaat

NLP Master Avondprogramma

 1. 2o bijeenkomsten.
 2. Korte lessen van 3,5 uur.
 3. Diepgaande integratie en ontwikkeling.

Het Master Avondprogramma is diepgaand en vraagt daarnaast 1 tot 1,5 uur studie en onderzoek per week, ten behoeve van het ontwikkelen van jouw eigen Successtrategie.

Intensief en ondernemend

€ 2.799,-

Inclusief certificaat

NLP Master Business

 1. Zeven keer twee energieke dagen.
 2. Op donderdagen en vrijdagen.
 3. Focus op werk en ambities.

Het NLP Master Business-programma wordt gevolgd door particulieren en (startende) ondernemers.

Je hebt inmiddels die stap genomen om hogerop in jouw werk te komen of dit staat op het punt te gebeuren. Je wil nu alles ontdekken om waar te kunnen maken wat je belooft.

7 redenen waarom ons NLP Master-programma het ideale vervolg is op jouw NLP Practitioner

Voortzetting van het plezier van de ontdekkingen van de NLP Practitioner

Gelachen en gehuild is er in de NLP Practitioner. Er zijn prachtige dingen ontdekt en samen kreeg je een band die je niet had met mensen buiten op straat. Alsof we samen iets begrepen, waar anderen weinig van snapten. Zoiets. En het was gezellig.

Je kunt pas echt anderen met NLP verder helpen ontwikkelen, na het volgen van een NLP Master

Het vorige NLP-programma dat je volgde, de Practitioner, was voor jezelf. Je stelt sindsdien jouw eigen doelen, ruimt barrières uit het verleden op en creëert mogelijkheden om je elke dag beter te voelen. De Master is bedoeld om door te geven wat jij geleerd hebt. Om NLP uit te kunnen leggen. Te delen. Zelf verder te ontwikkelen op een manier die bij jou past. NLP wordt pas echt leuk na de Master.

Je leert NLP echt begrijpen, waardoor je veel meer kunt variëren in de toepassingen van NLP

Het toepassen van NLP is niet zo lastig. Het doorgronden van ‘hoe’ en ‘waarom’ technieken van NLP werken en hoe de bouwstenen precies in elkaar vallen en elkaar versterken, dat maakt menselijk gedrag pas echt interessant voor je. Bij de Practitioner leer je noten lezen en misschien een leuk liedje. In de Master gaan we muziek maken!

Je verdiept je professioneel in de werking van het menselijk brein en wordt zo excellent gedragsdeskundige

Pittige stelling, want velen denken dat je psycholoog moet zijn om iets van het menselijk brein en gedrag te kunnen doorgronden. Jammer, want psychologie kijkt veelal naar de pathologie van het brein. Wanneer er iets mis is dus. NLP is in essentie de studie van excellent gedrag en leert je juist anders te kijken naar alle mogelijkheden die het brein heeft. Zo leer je te komen tot verrassende inzichten en patronen, die anderen niet zien. Laat staan durven aanpakken!

NLP Master is de enige toelating tot de NLP Coachopleiding en de ideale basis voor jouw coachingspraktijk

Met een NLP Master-certificaat op zak mag je van ons echt gaan coachen. Je bent nu beter dan de meeste gedragsdeskundigen en psychologen in staat om snel veranderingen in ongewenst gedrag en resultaten aan te brengen. Wil je jouw eigen coachingspraktijk starten? Stroom dan door naar de coachopleiding. Daar leren wij jou hoe jij een succesvolle praktijk kunt opzetten en een goed inkomen kunt genereren.

Jij ontwikkelt jouw eigen NLP-techniek zodat je leert hoe excellent gedrag integreerbaar wordt bij ieder ander

Jouw ontwikkeling tijdens de Master bestaat voor een groot deel uit het ontwikkelen van jouw eigen NLP-techniek aan de hand van enkele modellen. Je maakt een studie van excellent gedrag en vat de belangrijkste stappen samen in een echte techniek. Deze mag je later natuurlijk overal toepassen en delen met anderen.

Je ontwikkelt en verzorgt een eigen NLP-workshop en begeleidt daarin één of meerdere demonstraties. Hierdoor ontwikkel jij jouw presentatievaardigheden en coachingsvaardigheden, maar ook de logistiek en structuur van een workshop.

Presenteren en leidinggeven zijn essentiële, veelgevraagde vaardigheden. Persoonlijk zien wij het verschil in presentatie wanneer de spreker wel of geen NLP-opleiding heeft genoten. Congruenter, natuurlijker, meer ontspanner. En met veel meer humor. Daaraan herkennen wij een NLP Master die een workshop of presentatie geeft. Deze vaardigheden leer je in ons NLP Master-programma.

Nu kun jij jouw eigen weg vinden met NLP. De creativiteit en innovatie worden in deze opleiding verdiept en uitgebreid, zodat je NLP kunt gaan gebruiken voor jezelf en voor anderen. Met gebruik van de inmiddels bekende modellen en technieken leer je het gedachtegoed kneden naar jouw eigen behoefte en situatie.

Het team van NLPinEindhoven

Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

Wendy van de Laar
Eigenaar, NLP™ coach

Het is Wendy’s missie om je de magie van het leven te laten zien en jezelf te accepteren in al je pracht.  

Frank Verberne
NLP™ Trainer (2018)

Mijn missie is het leven van anderen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

X