Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

All-in NLP Opleiding

Krijg de regie over jouw gedachten, gevoelens, gedrag en toekomst

Na onze All-In NLP Opleiding ben jij in staat om jouw eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en met respect voor ieder individu kunt beïnvloeden. Je bent in staat taal zó te gebruiken, dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft die jij bedoelde!

Media
Media
Media
Media

De kracht van NLP... is jouw eigen kracht!

Heb je besloten je te willen verdiepen in de kracht van NLP? Ga jij jouw ongekende mogelijkheden aanboren? Dan is deelname aan onze All-In NLP Opleiding de logische eerste stap voor een gigantische persoonlijke ontwikkeling. Door onze eigen All-In Opleiding onderscheiden we ons van elk ander NLP-instituut. Wij ontdekten dat NLP vele verschillende belangstellenden kent, met ieder zo hun eigen dromen, manieren van ontwikkelen & leren en met ieder hun eigen agenda. In deze opleiding integreren we de vele logische verbanden waardoor een grote synergie ontstaat, die je elders zeker zult gaan missen. Jij kunt nu jouw eigen route van ontwikkeling gaan uitstippelen voor de prachtige jaren die op je wachten, wanneer je jezelf NLP Practitioner én NLP Master mag noemen. En dat in één opleiding.

Alt Text
Dit is de inhoud van de All-In NLP Opleiding

Onze All-In NLP opleiding is de basis van iedere volgende stap in je verdere leven.

Het is de basis van het grootste deel van alle trainingen rondom communicatie en menselijk gedrag die je in de markt gaat tegenkomen. NLP legde de basis voor SMART, Omdenken, Lean, Agile en nog vele sales- en communicatietechnieken. Ook kun je NLP herkennen in EMDR, cognitieve gedragstherapie en in het werk van Steven Covey, Anthony Robbins, Ben Tichelaar, Byron Katie, Bertold Gunster (Omdenken) en vele, vele anderen.

In jouw opleiding maak je kennis met alle NLP modellen, technieken en uitgangspunten, leer je deze toepassen in jouw eigen leven en leer je hoe je de levens van andere mensen daarmee kunt verrijken.

Wat ga jij leren?

Dit zeggen anderen over onze NLP Opleiding

Testimonial Image

“Ik kijk terug op een heel leerzame periode met leuke, leergierige en enthousiaste deelnemers en een deskundig en enorm enthousiaste docent”

Mira Hakkaart,
Specialist Ouderengeneeskunde
Testimonial Image

Igor traint vol passie en energie! In zijn enthousiaste gaat het af en toe ineens over iets heel anders maar dit is altijd leerzaam. Ik vond de logische niveau's en de structuur van de subjectieve ervaring de meest leerzame onderdelen van het programma. Het geeft zoveel inzicht in je eigen handelen en in die van een ander: waar komt je gedrag vandaan en hoe kun je deze ombuigen tot een positievere uitkomst. Hier heb ik zeker veel aan in de toekomst!

Ine Dirx- van Veldhoven,
Zelfstandig Verloskundige
Testimonial Image

“NLP is voor mij een succesvolle, veelzijdige, leerzame en vooral plezierige ontwikkeling! Een prachtig cadeau”

Jeanette Beelen,
Begeleider Pedagogisch Sociaal Werk
Testimonial Image

Voorafgaand aan de NLP Practitioner opleiding heb ik de bootcamp bij Igorigor gedaan. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen gaf het een heel goed beeld van wat ik kon verwachten tijdens de opleiding. De NLP Practitioner zelf is ook een aanrader! Als je twijfelt dan geeft de korte cursus je een heel goed beeld, dus ik zou zeggen: doen!!

Ingeborg Kroos,
NLP Bootcamp & NLP Practitioner
Alt Text

Het resultaat

Als NLP Practitioner en NLP Master ben je in staat om jouw eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en met respect voor ieder individu kunt beïnvloeden. Je bent in staat taal zó te gebruiken dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft die je bedoelde.

Dit resulteert erin dat je stabiel en vrij van angsten of remmende gedachten kunt gaan leven en werken. Je ontdekt de ware kracht in jezelf en ontwikkelt motivatie en zelfvertrouwen om dromen om te zetten in daden. We geven je de keuze om door te gaan op de manier zoals je altijd deed, of het eens op een andere manier te gaan doen; vrij van conditioneringen uit je verleden.

NLP is een onmisbare basis voor iedereen met de ambitie om anderen te gaan coachen. Immers, als je weet hoe het bij jou werkt en hoe je het kunt verbeteren, dan kun je ook anderen helpen en coachen.

Onze NLP Opleiding leert je stap voor stap:

  • Effectief en geweldloos communiceren
  • Jouw gedragspatronen en die van anderen herkennen en verbeteren
  • De technologie achter prestaties en persoonlijke groei ontdekken
  • Vrijheid te vinden en te behouden onder alle omstandigheden

Trainer bij NLPinHolland

Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

X