Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

NLP Practitioner-programma

Krijg de regie over jouw gedachten, gevoelens, gedrag en toekomst

Na ons NLP Practitioner-programma ben jij in staat om jouw eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en met respect voor ieder individu kunt beïnvloeden. Je bent in staat taal zó te gebruiken, dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft die jij bedoelde!

De kracht van NLP... is jouw eigen kracht!

Heb je besloten je te willen verdiepen in de kracht van NLP? Ga jij jouw ongekende mogelijkheden aanboren? Dan is deelname aan een van onze Practitioner-programma’s de logische eerste stap voor een gigantische persoonlijke ontwikkeling. Door onze drie verschillende NLP Practitioner-programma's onderscheiden we ons van elk ander NLP-instituut. Wij ontdekten dat NLP vele verschillende belangstellenden kent, met ieder zo hun eigen dromen, manieren van ontwikkelen & leren en met ieder hun eigen agenda. In alle programma’s integreren we vele logische verbanden waardoor een grote synergie ontstaat, die je elders zeker zult gaan missen. Jij kunt nu jouw eigen route van ontwikkeling gaan uitstippelen voor de prachtige jaren die op je wachten, wanneer je jezelf NLP Practitioner of NLP Master mag noemen.

Alt Text
Dit is de inhoud van een NLP Practitioner-programma

Een NLP Practitioner-programma is niet alleen de basis van ieder ander NLP-programma.

Het is de basis van het grootste deel van alle trainingen rondom communicatie en menselijk gedrag die je in de markt gaat tegenkomen. NLP legde de basis voor SMART, Omdenken, Lean, Agile en nog vele sales- en communicatietechnieken. Ook kun je NLP herkennen in EMDR, cognitieve gedragstherapie en in het werk van Steven Covey, Anthony Robbins, Ben Tichelaar, Byron Katie, Bertold Gunster (Omdenken) en vele, vele anderen.

In een Practitioner-porgramma maak je kennis met alle belangrijke NLP-basisbeginselen en leer je deze toepassen in jouw eigen leven.

Vereiste competenties:
 • Doelen stellen en behalen
 • Vooronderstellingen en basis van NLP
 • Vertrouwd communiceren en verbinden
 • Zintuiglijke waarneming verbeteren
 • Ongewenst gedrag naar gewenst gedrag veranderen
 • Omdenken in mogelijkheden
 • Taal en taalpatronen, de sleutel tot ons brein, op hoog niveau beheersen
 • De juiste emoties en gevoelens beschikbaar hebben waar nodig
 • Submodaliteiten en de structuur van subjectieve ervaring
 • Motiveren en in beweging komen bij verlangens
 • Gebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen
 • Dilemma’s oplossen en keuzes maken
 • Flexibiliteit tonen in houding en gedrag
 • Ervaringen uit het verleden omzetten naar krachtige hulpbronnen
 • De nieuwste NLP™-technieken aan de hand van Dr. Richard Bandler (co-founder NLP)

Dit zeggen anderen over NLP Practitioner

Testimonial Image

“Ik kijk terug op een heel leerzame periode met leuke, leergierige en enthousiaste deelnemers en een deskundig en enorm enthousiaste docent”

Mira Hakkaart,
Specialist Ouderengeneeskunde
Testimonial Image

Igor traint vol passie en energie! In zijn enthousiaste gaat het af en toe ineens over iets heel anders maar dit is altijd leerzaam. Ik vond de logische niveau's en de structuur van de subjectieve ervaring de meest leerzame onderdelen van het programma. Het geeft zoveel inzicht in je eigen handelen en in die van een ander: waar komt je gedrag vandaan en hoe kun je deze ombuigen tot een positievere uitkomst. Hier heb ik zeker veel aan in de toekomst!

Ine Dirx- van Veldhoven,
Zelfstandig Verloskundige
Testimonial Image

“NLP is voor mij een succesvolle, veelzijdige, leerzame en vooral plezierige ontwikkeling! Een prachtig cadeau”

Jeanette Beelen,
Begeleider Pedagogisch Sociaal Werk
Testimonial Image

Voorafgaand aan de NLP Practitioner opleiding heb ik de bootcamp bij Igorigor gedaan. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen gaf het een heel goed beeld van wat ik kon verwachten tijdens de opleiding. De NLP Practitioner zelf is ook een aanrader! Als je twijfelt dan geeft de korte cursus je een heel goed beeld, dus ik zou zeggen: doen!!

Ingeborg Kroos,
NLP Bootcamp & NLP Practitioner
Alt Text

Het resultaat

Als NLP Practitioner ben je in staat om jouw eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en met respect voor ieder individu kunt beïnvloeden. Je bent in staat taal zó te gebruiken dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft die je bedoelde.

Dit resulteert erin dat je stabiel en vrij van angsten of remmende gedachten kunt gaan leven en werken. Je ontdekt de ware kracht in jezelf en ontwikkelt motivatie en zelfvertrouwen om dromen om te zetten in daden. We geven je de keuze om door te gaan op de manier zoals je altijd deed, of het eens op een andere manier te gaan doen; vrij van conditioneringen uit je verleden.

De NLP Practitioner is tevens een onmisbare basis voor iedereen met de ambitie om anderen te gaan coachen. Immers, als je weet hoe het bij jou werkt en hoe je het kunt verbeteren, dan kun je ook anderen helpen en coachen.

Ons NLP Practitioner-programma leert je stap voor stap:

 • Effectief en geweldloos communiceren
 • Jouw gedragspatronen herkennen en verbeteren
 • De technologie achter prestaties en persoonlijke groei ontdekken

NLP Practitioner 'Final Edition'

Intensief en ondernemend

€2.799,-

Niet beschikbaar

Business

 1. Zeven keer twee energieke dagen
 2. Op donderdagen en vrijdagen
 3. Focus op werk en ambities

Het NLP Business Practitioner-programma wordt gevolgd door particulieren en professionals.

Wil jij nog beter worden in jouw werk? Of die stap naar zelfstandig ondernemerschap eindelijk gaan zetten? Jouw doelen liggen binnen handbereik. Jij gaat het verschil maken. Hoe? Door op zoek te gaan naar jouw drijfveren en jouw passie. En door oude belemmeringen op te ruimen en kaders te verruimen. Beperkingen zitten alleen in je hoofd.

Overvloed in geluk en succes. Dat bereik je met deze opleiding. In jouw professionele leven net dat stapje verder komen. Of de stappen naar een eigen bedrijf of coachingspraktijk zetten.

Efficiënt en effectief

€2.249,-

Inclusief certificaat

Intense

 1. Zeven dagen en één avond
 2. Jouw NLP-certificaat in één week!
 3. Binnenkort ook in het buitenland.

Jij wil graag stappen zetten in jouw leven. Voor jou is het hoogst haalbare gewoon het haalbare. Met jouw hoofd boven het maaiveld uitsteken, dat is waar je graag wil zijn.

Dit NLP-programma brengt je in een week tot inzicht in wie jij bent, wat jij wil en hoe jij NLP kunt gaan inzetten om daar te komen. Je ervaart vrijheid, je wordt vrij van conditioneringen en van grenzen en belemmeringen. Maar je blijft wel het respect houden voor jouw omgeving en jezelf.

Ons brein is gebouwd om snel te leren. Immers, hoe vaak brandde jij je vingers aan een vlam om te onthouden dat deze te heet is?

Meest gekozen programma!

€2.499,-

Niet beschikbaar

Avond

 1. 27 maandag- of woensdagavonden
 2. Korte lessen van 3,5 uur
 3. Geleidelijke integratie en ontwikkeling

Het NLP Practitioner Avondprogramma is bedoeld voor iedereen die NLP wil gaan toepassen in alle facetten van zijn of haar dagelijkse leven en voor wie het lastig vindt hier overdag tijd voor vrij te maken. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor avonden, zodat de stof modulair en stap-voor-stap kan worden geleerd en eigen gemaakt.

NLPinEindhoven hanteert dit programma al sinds 2005 en het is met recht één van de best doorontwikkelde NLP-programma’s die je kunt vinden. Het avondprogramma is het meest uitgebreid in het aantal contacturen en vraagt daarnaast 1 tot 1,5 uur studie-uren per week.

Trainer bij NLPinHolland

Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

X