NLP Trainersroute

ONTSPANNEN EN OVERTUIGEND TRAINEN EN PRESENTEREN?
…en meteen starten met je eigen instituut?

Ben je NLP Master Practitioner en wil jij jouw kennis doorgeven als NLP Trainer?

Samen met NLPin… een toegepaste training willen ontwikkelen op basis van NLP, gebruik makend van onze expertise en onze kwalitatief zeer hoogstaande materialen? Dan bieden wij jou een kans voor een glorieuze toekomst!

Life Changing Learning.

Hoe komt het toch, dat sommige mensen zo gemakkelijk kunnen spreken in het openbaar? Dat de mensen aan hun lippen hangen!
Wil jij meer charisma en zelfvertrouwen in het spreken voor groepen mensen?
Wil je vaker gaan stralen, of dat nu bij een bijeenkomst, een training of een presentatie is?

Begin je eigen instituut met NLPin…

In de NLP Trainersroute word je automatisch NLP Trainer namens NLPin… Vul hier je eigen locatie in en kies uit de vele domeinnnamen die wij al voor je geregistreerd hebben. Gedurende een periode van minimaal vijf jaren gaan we een nauwe samenwerking aan en begeleiden wij je in de bouw van je eigen succesvolle trainingsinstituut.

Wat houdt de NLP Trainersroute in?
 1. Excellent trainerschap | De Basis

We bieden je eerst een algemene trainersopleiding bij twee zeer ervaren NLP-trainers van Vrije Oogst. Vrije Oogst is een nieuwe samenwerking tussen Angélique de Graaf (Master NLP Trainer) en Paul Flier (NLP & LEAN Trainer). 

Met of zonder NLP-scholing leert deze opleiding je de essentiële methoden waar wereldwijd de meest effectieve trainingen op gebaseerd zijn. 

Gedurende een actief proces van zes dagen ontvang je alle tools om een excellente trainer of spreker te worden. Het maakt niet uit op welk welk gebied je jouw expertise wil delen! Samen met andere professionals leer je in een wervelwind ervaren, experimenteren, coachen en heel veel fouten maken! En daar hartelijk om lachen!

 1. Contract | De samenwerking

Bij het afronden van de training gaat je contract met NLPin… meteen in. Samen stellen we een plan op met welke training of diensten jij het liefste aan de slag wilt. Behalve de trainersroute doe je vooralsnog geen investering. Zodra je omzet gaat maken ontvangen wij een licentievergoeding over je omzet, die geleidelijk afneemt gedurende de looptijd van het contract, dat tenminste vijf jaren beslaat.

We begeleiden je op het gebied van ondernemen, marketing, creativiteit en je kunt delen in ons netwerk van experts op elk vakgebied. Onderwijs, zorg, politiek, management, ondernemerschap, marketing, advocatuur. Noem maar op!

We zijn een menselijke organisatie en we gaan voor winst op de lange termijn. Vind je de vijf jaar lastig vol te houden, dan kunnen we tussentijds altijd nieuwe afspraken maken.

De NLP Trainerstraining

Programma

Je leert in zes dagen tijd een training of presentatie ontwikkelen, die gebaseerd is op NLP. Deze training geef je op een manier die impact heeft op je ‘deelnemers’. Om congruent en vol zelfvertrouwen te presenteren krijg je verschillende tools aangereikt, zodat je meester wordt in het beheersen van en spelen met je emoties en gedachten. Ook wanneer deze je nu juist in de weg staan om een goede presentatie te geven. Je leert tevens omgaan met ‘lastig publiek’ of deelnemers die het proces onnodig of negatief beïnvloeden of verstoren.

Door deze training ontwikkel jij jezelf naar een bijzonder niveau in veerkracht en zelfwaardering. Ondertussen fris jij je NLP-kennis nog eens op. 

Doel van de training

 • Je leert iedere vorm van lesmateriaal zo over te brengen, dat je deelnemers het gemakkelijk van je aannemen en snel leren.
 • Je leert mensen meenemen in je verhaal.
 • Je leert door te creëren, uit te voeren, vele voorbeelden van andere trainers-in-opleiding en evaluatie.
 • Behalve voor groepen zul je merken, dat je ook overtuigender en beheerster leert communiceren als vader, moeder, arts of docent.
 • Wil je ontspannen en lekker in je vel je boodschap delen met anderen? Dan is dit jouw ROUTE!

Wat leer je zoal?

De trainerstraining is gestoeld op de opleiding ‘Master Entrepreneur’ van Robert Dilts en de beste formats van de drie grondleggers van NLP. Je ontdekt onder andere de volgende skills en toepassingen:

 • NLP vanuit een nieuw en fris kader
 • Miltontaal bij spreken in het openbaar 
 • Hypnotisch taalgebruik (maar niet slaapverwekkend) 
 • Overtuigingen bij deelnemers herkennen, herkaderen, veranderen 
 • Submodaliteiten gebruiken in je presentatie 
 • Stemgebruik en non-verbale communicatie
 • Werken met je lichaam om het podium
 • Krachtige (podium-)ankers installeren en gebruiken
 • Onbewust versneld leren 
 • Schrijven en samenstellen van een training
 • Omgaan met de representatie van je deelnemers
 • Omgaan met weerstand en kritiek
Kwaliteit van de training

Zes dagen lijkt kort voor een trainingsprogramma. Zeker als je dit vergelijkt met andere instituten. Toch is de kwaliteit van deze training op een hoogstaand niveau.

Hoe kan dat?

Beide trainers in dit programma geven op eigen wijze vorm aan de (NLP)- Trainerstraining, vanuit vele filosofieën en tradities. Met de aanpak die zij voorstaan maak je direct een sprong in het diepe. Dit zijn jouw eerste stappen, die je leren om later je eigen ervaringen en inzichten te ontwikkelen en uit te diepen. 

In de opleiding staan de kwaliteit van het leerproces en van de relatie tussen trainer en deelnemer centraal en werken we met feedback gestuurde training. (FIT)

Voorwaarde: Alleen als je in het bezit bent van een NLP Master Practitioner certificaat ontvang je na afloop het certificaat NLP Trainer. Ben je nog geen NLP Master, dan ontvang je een certificaat van deelname. Tot 4 jaar later, na het behalen van je NLP Master, kan dit worden omgezet naar een NLP Trainer certificaat.

Lesdata

De NLP Trainerstraining kun je volgen op de volgende data

 • 20 – 25 januari 2020
 • 26 maart – 1 april 2020 (in Venetië)
 • 15 – 20 juni 2020
 • 10 – 15 augustus 2020
Locatie

De trainingen worden gegeven in de vrije natuur, in Vorden (Gelderland)

Vrije Oogst
Zomervreugdweg 3
7251NX  Vorden

Je kunt gratis overnachten op de camping. Als deelnemer neem je dan je eigen spullen mee en ontvang je gratis iedere dag een lekker ontbijtje.

Slaap je liever in een bed, dan bieden de vele B&B’s in deze prachtige omgeving uitkomst.

Studiebelasting

De NLP Trainertraining duurt 6 dagen en bevat avondprogramma’s. Voorafgaand aan de avonden wordt samen gegeten.

Routeprijs

Bij jouw route voor het NLP Trainersprogramma ontvang je gratis toegang tot alle materialen van NLPinEindhoven. Samen gaan we op zoek naar jouw visie en toepassing van NLP in de markt. Door deelname spreek je de intentie uit deze samenwerking met ons aan te gaan voor een periode van vijf jaren.

 1. NLP Trainersroute I: €6.433,- excl. BTW
  Deze route bevat
  – een NLP™ Practitioner naar keuze
  – een NLP™ Master naar keuze
  – de NLP Trainerstraining
  – PLUS toegang tot alle materialen van NLPin…
  – Begeleiding en coaching bij het opzetten van je eigen instituut
  – Je wordt lid van de NLPin-community
 2. NLP Trainersroute II: €4.391,- excl. BTW
  Deze route bevat
  – een NLP™ Master Practitioner naar keuze
  – de NLP Trainerstraining
  – PLUS toegang tot alle materialen van NLPin…
  – Begeleiding en coaching bij het opzetten van je eigen instituut
  – Je wordt lid van de NLPin-community
 3. Een los ticket kost €2.250,- excl. BTW en bevat
  – de NLP Trainerstraining
  – PLUS toegang tot alle materialen van NLPin…
  – Begeleiding en coaching bij het opzetten van je eigen instituut
  – Je wordt lid van de NLPin-community

Na inschrijving ontvang je de volgende documenten:

 • Concept franchiseovereenkomst
 • Overzicht afspraken samenwerking NLPin…
De trainers in dit programma zijn:

Angélique de Graaff, Cherub

page2image1935552032

Angélique de Graaff volgde haar opleiding tot internationaal gecertificeerd NLP Trainer eerst in Nederland bij BGL & partners. Later studeerde ze langdurig bij elk van de NLP- grondleggers. Bij John Grinder en Richard Bandler werd ze NLP-trainer; bij Frank Pucelik Master NLP-trainer en PTSS-trainer; bij Robert Dilts Master Trainer/Master Entrepreneur.

Paul Flier, Vrije Oogst

page2image1935351632

Paul is internationaal gecertificeerd als NLP Trainer bij NTINLP en ABNLP en volgde zijn NLP- opleiding o.a. bij Bouke de Boer, René Kuiper, Robert Dilts, Anthony Robbins, John Grinder, Richard Bandler en Frank Pucelik. Hij ontving certificaten The Society of NLP (2018) en een Award van de IANLP (2019) ‘for exceptional commitment in quality assurance ́.

Jouw NLP Trainerscertificaat wordt uitgegeven door Vrije Oogst in samenwerking met NLPinEindhoven en staat los van The Society of NLP.

Agenda

januari, 2020

X