Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Passie voor NLP

NLPinEindhoven geeft jou een beter leven, door het ontwikkelen van jouw vrijheid in keuze, gedrag, gevoel en gedachten. Neuro Linguistisch Programmeren is ontwikkeld om te ontdekken hoe jij leert, zodat je nog beter kunt worden in datgene, wat je al doet. NLP ontwikkelt Excellent Gedrag.

Al enkele honderden enthousiaste deelnemers gingen je voor. Sinds 2004 bouwen we met passie en enthousiasme aan, wat we zelf wel eens, de mooiste reis van je leven noemen. Inmiddels hebben we vele coaches, sporttrainers, docenten, managers, trainers, consultants en verkopers nog beter gemaakt in wat ze doen.

Niet zo gek, dat dit onze passie geworden is. Toch?

Life Changing Learning

REFERENTIES

NLPinEindhoven verandert al jaren lang mensenlevens. Hieronder vind je de belevingen en referenties van een aantal van onze trotse deelnemers!

Testimonial Image

"Ik ben geraakt door een bliksem aan inzichten. Uwauuuu. Mijn dank is groot aan de mededeelnemers, assistenten en Igor."

Guiba Guimares,
Yoga trainer
Testimonial Image

"Ik ben blij dat NLPinEindhoven op mijn pad is gekomen. Op dit soort momenten geloof ik in een spirituele benadering; het is niet voor niets dat ik voor NLPinEindhoven koos. Ik heb genoten van de maandagavonden in de Sigarenfabrieck. Ze waren leerzaam, inspirerend, gezellig, some een beetje eng en ik heb weer een aantal mensen meer in mijn hart gesloten!"

Annemarie van Diepenbeek,
Business Analist Rabobank
Testimonial Image

“NLP is voor mij een succesvolle, veelzijdige, leerzame en vooral plezierige ontwikkeling! Een prachtig cadeau”

Jeanette Beelen,
Begeleider Pedagogisch Sociaal Werk
Testimonial Image

"We zijn unaniem geweldig enthousiast over de training die jij hier gegeven hebt, Igor."

Dorien van der Giessen,
Teamleider Gemeente Venray
Testimonial Image

“Ik ben nu een mooie, zuivere en trotse piano, waar iedereen op kan spelen! Dus speel een liedje als je kunt”

Miriam Hilboezen,
Operatie-assistent
Testimonial Image

“Ik kijk terug op een heel leerzame periode met leuke, leergierige en enthousiaste deelnemers en een deskundig en enorm enthousiaste docent”

Mira Hakkaart,
Specialist Ouderengeneeskunde
Testimonial Image

"Regelmatig het woord moeten vervangen door mogen, Herkaderen, positieve voor ogen houden, Beseffen dat ieder gedrag een goede intentie heeft, Andere kant bekijken, Andere kant snappen, Anders accepteren,"

Cindy van Hamond,
Teamleider Online Klantinteractie Rabobank
Testimonial Image

"Ik zie NLP, voor mij persoonlijk, als een reis die ik pas net ben begonnen en waarin ik nog de wereld te ontdekken heb. Alles op zijn tijd, goed is goed genoeg. Ik weet het als ik er ben."

Derk Bos,
Zelfstandig Business Consultant
Client Item
X