Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Start met NLP

Jouw start met onze NLP Programma’s

De wereld verandert continu. En wat doe jij?
Wat geeft jou vrijheid om je eigen leven te mogen leven?
Denk jij ook, dat er voor jou oneindig veel kansen liggen?

Een Korte Cursus NLP of het NLP Practitioner programma zijn logische eerste stappen voor de ontwikkeling van de juiste attitude, communicatieve vaardigheden, modellen en technieken om Persoonlijk Leiderschap te ontwikkelen. Zo ben jij klaar voor alles wat je onderweg tegenkomt.

Life Changing Learning.

Wist je dat…

…NLPinHolland sinds 2005 al enkele honderden succesvolle en vooral gelukkiger NLP Practitioners, Masters en NLP Coaches heeft getraind
voor een betere samenleving?

NLPinHolland kent één introductieprogramma en drie NLP™ Practitioner Programma’s.

Zo kun je zelf het programma kiezen dat aansluit bij jouw agenda, jouw leerstijl en ambities! Gratis kennismaken kan altijd tijdens één van onze informatieavonden.

KORTE CURSUS
Je wilt de volgende stap in je leven zetten maar weet nog niet precies wat NLP voor je kan betekenen. Deze korte cursus geeft je inzicht in hoe NLP waarde kan toevoegen in jouw leven.Dit NLP programma geeft jouw de inzichten die de basis leggen voor een volgende stap. Je leert hoe je doelen kan stellen en daarnaast je eerste NLP technieken. Dus hoe je op een snelle, efficiente manier de volgende fase van je leven in kunt.Ons brein is gebouwd om snel te leren; immers: Hoe vaak brandde jij je vingers aan een vlam om te onthouden dat deze te heet is?
249
 • 4 avonden
 • Je weet wat NLP voor je kan betekenen
 • Gratis als je een volgende stap met ons zet
INTENSE
Je wil graag stappen maken in je leven! Voor jou is het hoogst haalbare gewoon het haalbare. Met je hoofd boven het maaiveld, dat is waar je graag wil zijn.Dit NLP Programma brengt je in een week tot inzicht wie jij bent, wat jij wil en hoe jij NLP kunt gaan inzetten om daar te komen. Vrijheid. Vrij van conditioneringen. Vrij van grenzen en belemmeringen.Maar wel met respect voor jezelf en jouw omgeving.Ons brein is gebouwd om snel te leren; immers: Hoe vaak brandde jij je vingers aan een vlam om te onthouden dat deze te heet is?
2249
 • 7 dagen en een avond
 • Je NLP certificaat in één week!
 • Binnenkort in het buitenland
AVOND
Het NLP Practitioner Avondprogramma is bedoeld voor iedereen die NLP wil gaan toepassen in alle facetten van zijn of haar dagelijkse leven en voor wie het lastig vindt hier overdag tijd voor vrij te maken. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor avonden, zodat de stof modulair en stap-voor-stap kan worden geleerd en eigen gemaakt.NLPinEindhoven hanteert dit programma al sinds 2005 en is met recht één van de best doorontwikkelde NLP-programma’s die je kunt vinden.Het Avondprogramma is het meest uitgebreid in het aantal contacturen en vraagt daarnaast 1 tot 1,5 uur studieuren per week.
2499
 • 27 avonden
 • Korte lessen van 3,5 uur
 • Geleidelijke integratie en ontwikkeling
BUSINESS
Dit Business Programma is uniek in Nederland.Zorgen dat jij nog beter wordt in je werk. Of die stap naar zelfstandig ondernemerschap eindelijk zetten! Je doelen binnen handbereik. Jij gaat het verschil maken! Hoe? Door op zoek te gaan naar jouw drivers en jouw passie. En door oude belemmeringen op te ruimen en kaders te verruimen.Beperkingen zitten enkel in je hoofd!Overvloed. In geluk en succes. Dat bereik je met deze opleiding. Speciaal gericht op mensen die in hun professionele leven net dat stapje verder willen komen. Of de weg naar een eigen bedrijf of praktijk willen gaan maken.Let op: Slechts 12 tickets per cyclus verkrijgbaar!
2799
 • Zeven keer twee energieke dagen
 • Woensdag en donderdag
 • Focus op werk en ambities

Een eerste kennismaking

€249,-

Inclusief certificaat

Snel

 1. 4 Avonden
 2. Je weet wat NLP kan betekenen!
 3. Gratis als je een volgende stap met ons zet.

Je wilt de volgende stap in je leven zetten maar weet nog niet precies wat NLP voor je kan betekenen. Deze korte cursus geeft je inzicht in hoe NLP waarde kan toevoegen in jouw leven.

Dit NLP programma geeft jouw de inzichten die de basis leggen voor een volgende stap. Je leert hoe je doelen kan stellen en daarnaast je eerste NLP technieken. Dus hoe je op een snelle, efficiente manier de volgende fase van je leven in kunt.

Ons brein is gebouwd om snel te leren; immers: Hoe vaak brandde jij je vingers aan een vlam om te onthouden dat deze te heet is?

Efficiënt en Effectief

€2.249,-

Inclusief certificaat

Intense

 1. Zeven dagen en één avond
 2. Je NLP certificaat in één week!
 3. Binnenkort ook in het buitenland.

Je wil graag stappen maken in je leven! Voor jou is het hoogst haalbare gewoon het haalbare. Met je hoofd boven het maaiveld, dat is waar je graag wil zijn.

Dit NLP Programma brengt je in een week tot inzicht wie jij bent, wat jij wil en hoe jij NLP kunt gaan inzetten om daar te komen. Vrijheid. Vrij van conditioneringen. Vrij van grenzen en belemmeringen.
Maar wel met respect voor jezelf en jouw omgeving.

Ons brein is gebouwd om snel te leren; immers: Hoe vaak brandde jij je vingers aan een vlam om te onthouden dat deze te heet is?

Meest gekozen programma!

€2.499,-

Inclusief certificaat

Avond

 1. 27 maandag- of woensdagavonden
 2. Korte lessen van 3,5 uur
 3. Geleidelijke integratie en ontwikkeling

Het NLP Practitioner Avondprogramma is bedoeld voor iedereen die NLP wil gaan toepassen in alle facetten van zijn of haar dagelijkse leven en voor wie het lastig vindt hier overdag tijd voor vrij te maken. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor avonden, zodat de stof modulair en stap-voor-stap kan worden geleerd en eigen gemaakt.
NLPinEindhoven hanteert dit programma al sinds 2005 en is met recht één van de best doorontwikkelde NLP-programma’s die je kunt vinden.

Het Avondprogramma is het meest uitgebreid in het aantal contacturen en vraagt daarnaast 1 tot 1,5 uur studieuren per week.

Intensief en Ondernemend

€2.799,-

Inclusief certificaat

Business

 1. Zeven keer twee energieke dagen
 2. Woensdag en donderdag
 3. Focus op werk en ambities

Dit Business Programma is uniek in Nederland.

Zorgen dat jij nog beter wordt in je werk. Of die stap naar zelfstandig ondernemerschap eindelijk zetten! Je doelen binnen handbereik. Jij gaat het verschil maken! Hoe? Door op zoek te gaan naar jouw drivers en jouw passie. En door oude belemmeringen op te ruimen en kaders te verruimen.
Beperkingen zitten enkel in je hoofd!

Overvloed. In geluk en succes. Dat bereik je met deze opleiding. Speciaal gericht op mensen die in hun professionele leven net dat stapje verder willen komen. Of de weg naar een eigen bedrijf of praktijk willen gaan maken.

Let op: Slechts 12 tickets per cyclus verkrijgbaar!

Algemene informatie

Wat is een NLP™ Practitioner Programma?

“Dit zou iedereen moeten leren!”
Nagenoeg iedere deelnemer aan een NLP Programma spreekt dezelfde conclusie hardop uit. Dit zou iedereen moeten leren.
En helaas hebben scholen en ouders nog teveel oog voor het voorkomen van kritiek en afwijzing door anderen en het verkrijgen van zekerheid, een vaste baan en een degelijke toekomst.

Misschien is er te weinig oog voor het ontwikkelen van jouw strategieën op het gebied van succes, geluk, nieuwe dingen leren en ontwikkeling van jouw identiteit. Je kunt niet iemand anders worden, dus waarom zou je dat dat leren?

De Kracht van NLP… is jouw eigen kracht!

Heb je besloten je te willen verdiepen in de kracht van NLP?
Ga jij jouw ongekende mogelijkheden aanboren?

Dan is deelname aan een van onze Practitioner programma’s de logische eerste stap voor een gigantische persoonlijke ontwikkeling.

Door onze drie verschillende NLP Practitioners onderscheiden we ons van elk ander NLP-instituut. Wij ontdekten dat NLP vele verschillende belangstellenden kent, met ieder zo hun eigen dromen, manieren van ontwikkelen & leren en met ieder hun eigen agenda.

In alle programma’s integreren we vele logische verbanden waardoor een grote synergie ontstaat, die je elders zeker zult gaan missen. Jij kan nu jouw eigen route van ontwikkeling gaan uitstippelen voor de prachtige jaren die op je wachten, wanneer je jezelf NLP Practitioner of NLP Master mag noemen.

Onze NLP Practitioner leert je stap voor stap:

 • Effectief en geweldloos communiceren
 • Jouw gedragspatronen herkennen en verbeteren
 • De technologie achter prestaties en persoonlijke groei ontdekken
 • Je persoonlijke eigenschappen kennen, herkennen en waarderen
 • De individuele balans vinden tussen werk, inkomen, plezier, relaties en voldoening.

Kortom, je leert echte regie te krijgen over jouw gedachten, je gevoelens, je gedrag en je toekomst.

Persoonlijk Leiderschap

Het zorgvuldig stellen van doelen, zodat ze haalbaar worden, is de rode draad van ieder programma. Er wordt veel aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden. Denk daarbij aan het ontvangen en geven van feedback en het effectief gebruik van hoogwaardige taalpatronen, de bron van NLP. We trainen het afstemmen van communicatie op de ontvanger en het kunnen begrijpen en beïnvloeden van eigen gedrag en dat van anderen.

Alle elementen van NLP komen aan bod, zoals de vooronderstellingen, het werken met submodaliteiten, tijdlijnen, ankers, werken met een verhoogde staat van bewustzijn en het aanleggen en aanboren van hulpbronnen.

Inhoud van een NLP Practitioner Programma

Een NLP Practitionertraining is niet alleen de basis van ieder ander NLP-programma.

Het is de basis van het grootste deel van alle trainingen rondom communicatie en menselijk gedrag die je in de markt zult tegenkomen. NLP legde de basis voor SMART, Omdenken, Lean, Agile en nog vele sales- en communicatietechnieken. Ook zul je NLP kunnen herkennen in EMDR, cognitieve gedragstherapie en bij het werk van Steven Covey, Anthony Robbins, Ben Tichelaar, Byron Katie, Bertold Gunster (Omdenken) en vele, vele anderen.

In een Practitioner maak je kennis met alle belangrijke NLP-basisbeginselen en leer je deze toepassen in je eigen leven.

Competenties
 • Doelen stellen en behalen
 • Vooronderstellingen en basis van NLP
 • Vertrouwd communiceren en verbinden
 • Zintuiglijke waarneming verbeteren
 • Ongewenst gedrag naar gewenst gedrag veranderen
 • Omdenken in mogelijkheden
 • Taal en taalpatronen, de sleutel tot ons brein, op hoog niveau beheersen
 • De juiste emoties en gevoelens beschikbaar hebben waar nodig
 • Submodaliteiten en de structuur van subjectieve ervaring
 • Motiveren en in beweging komen bij verlangens
 • Gebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen
 • Dilemma’s oplossen en keuzes maken
 • Flexibiliteit tonen in houding en gedrag
 • Ervaringen uit het verleden omzetten naar krachtige hulpbronnen
 • De nieuwste NLP™-technieken aan de hand van Dr.Richard Bandler (co-founder NLP)
Resultaat

Als NLP Practitioner ben je in staat om je eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en met respect voor ieder individu kunt beïnvloeden. Je bent in staat taal zó te gebruiken, dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft, die je bedoelde.

Dit resulteert erin, dat je stabiel en vrij van angsten of remmende gedachten kunt gaan leven en werken. Je ontdekt de ware kracht in jezelf en ontwikkelt motivatie en zelfvertrouwen om dromen om te zetten in daden. We geven je de keuze om door te gaan op de manier zoals je altijd deed, of het eens op een andere manier te gaan doen; vrij van conditioneringen uit je verleden.

De NLP Practitioner is tevens een onmisbare basis voor iedereen met de ambitie om anderen te gaan coachen. Immers, als je weet hoe het bij jou werkt en hoe je het kunt verbeteren, dan kun je ook anderen helpen en coachen.

NLP™ Practitioner Avondprogramma

Wie volgen het Avondprogramma?

NLP Practitioner vormt de basis voor gedegen mensenkennis. Het avondprogramma wordt onder andere gevolgd door:

 • Helden uit het onderwijs
 • Helden uit de zorg
 • Particulieren met een drukke baan of een gezin
 • Werkzoekenden
 • Startende ondernemers
 • Leidinggevenden op het gebied van HR en communicatie/ marketing
Voordelen van een avondprogramma
 • COMFORT: Gemakkelijk te combineren met werk en gezin
 • GELAAGD: Kennis wordt stap voor stap geleerd
 • MEETBAAR: Kennis kan meteen getoetst worden in de praktijk
 • DIEPGAAND: Meer tijd voor reflectie en integratie
 • GELEIDELIJK: Gelijkmatiger ontwikkeling
 • DRAAGVLAK: Beter te volgen voor de omgeving van de deelnemer
GRATIS INFORMATIEAVONDEN

Wil je eerst een GRATIS informatieavond bijwonen? Bezoek dan de pagina over de informatieavond.

Proeflessen volgen?

Schrijf je dan in voor de Korte Cursus NLP, die regelmatig georganiseerd wordt. In vier lessen maak je kennis met onze leermethodiek en de trainer van het Avondprogramma. Sluit je vervolgens aan bij het NLP Practitioner Programma van jouw keuze, dan betalen we je de cursuskosten terug.

De trainer in dit programma is:
Frank Verberne
NLP™ Trainer (2018)

Gecertificeerd NLP™ Trainer, doctor in de psychologie, Virtuele Maagband Practitioner en ReAttach therapeut.

Lesdata

Het NLP Practitioner Avondprogramma wordt verzorgd op maandagavonden (start ieder najaar). Ieder programma begint en eindigt met een intensief weekend en halverwege is er ook nog één weekend.

Start najaar 2019: zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 in Eindhoven.
Tijden: op weekenddagen van 9:30 uur tot 17:00 uur, op maandagavonden van 19:00 uur tot 22:30 uur. 
Frequentie
: elke week op maandagavond, in totaal 27 dagdelen.
Weekenden:

 • 14 en 15 september 2019
 • 2 en 3 november 2019
 • 1 en 2 februari 2020

Geen lessen op:

 • 14 oktober 2019
 • 23 en 30 december 2019
Laatste les:

Zondag 2 februari 2019

Ticket

Jouw ticket kost €2.499,- inclusief het internationale certificaat van Dr. Richard Bandler.

De programmakosten zijn vrijgesteld van BTW. Voor particulieren en startende zelfstandigen bestaat de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Informeer ook naar de NLP Coachroute.

TIP

Neem een jaarabonnement op NLP en betaal slechts €417,- per maand voor jouw NLP Practitioner én NLP Master Practitioner!

NLP™ Business Practitioner

Wie volgen het Business Programma?

Ieder NLP Practitioner-programma vormt de basis voor gedegen mensenkennis. Het Business Programma wordt gevolgd door particulieren en professionals in:

 • Zakelijke dienstverlening
 • HR en P&O
 • Ondersteunende beroepen in de zorg, thuiszorg en onderwijs
 • Communicatieve beroepen
 • Leidinggevende beroepen
 • Coaching, trainen (sport / mentaal) en spreken in het openbaar
 • Zelfstandig ondernemers en starters

Mensen die tegen grenzen aanlopen in hun leven en loopbaan vinden in dit programma veel bruikbare handvatten en oplossingen om verder te komen, dan ze ooit voor mogelijk zouden houden. Lees hiervoor ook de succesverhalen in de referenties van oud-deelnemers.

Voordelen van het Business Programma
 • EFFICIËNT: Een compact programma, dat goed te combineren is met een drukke baan
 • TOEPASBAAR: Veel praktijkvoorbeelden
 • POSITIEF: Gericht op empowerment en ontwikkelen van ambities
 • TOEKOMSTGERICHT: Je krijgt helder welke missie je hebt en hoe je deze vorm kan gaan geven
 • LEIDERSCHAP: Ontwikkelt een ruimdenkend en coachend managementprofiel
Bonusles: De nieuwe 7e module

In deze extra module van de NLP Business Practitioner gaan we dieper in op leidersschapsvaardigheden voor managers en ondernemers, met NLP.

 • Hoe kan NLP gecombineerd worden met Situationeel Leiderschap?
 • Of met persoonlijkheidstests als MBTI of DiSC?
 • Hoe voer je goede beoordelingsgesprekken?
 • En hoe overwin jij jouw spreekangst voor publiek?

Deze module levert je een extra set NLP-tools op voor echt succesvol en voldaan werken!

GRATIS INFORMATIEAVOND

Wil je eerst een GRATIS informatieavond bijwonen? Bezoek dan de pagina over de informatieavond.

Proeflessen volgen?

Schrijf je dan in voor de Korte Cursus NLP, die regelmatig georganiseerd wordt. In vier lessen maak je kennis met onze leermethodiek en de trainer van het Avondprogramma. Sluit je vervolgens aan bij het NLP Practitioner Programma van jouw keuze, dan betalen we je de cursuskosten terug.

De trainers in dit programma zijn:
Frank Verberne
NLP™ Trainer (2018)

Gecertificeerd NLP™ Trainer, doctor in de psychologie, Virtuele Maagband Practitioner en ReAttach therapeut.

Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

Lesdata

Les 1: 25 + 26 september
Les 2: 9 + 10 oktober
Les 3: 30 + 31 oktober
Les 4: 20 + 21 november
Les 5: 18 + 19 december
Les 6: 8 + 9 januari 2020
Bonusles 7: 29 + 30 januari 2020

Lesdagen

Woensdagen en donderdagen van 9:30 tot 17:00 uur

Ticket

Jouw unieke ticket voor het NLP Business Programma: €2.799,- inclusief het internationale certificaat van Dr. Richard Bandler.

Let op: Er zijn maximaal 12 tickets verkrijgbaar per opleidingsronde! OP = OP

De kosten voor het luncharrangement (€25 – €50 p.p.p.d.) zijn afhankelijk van de locatie en op dit moment nog niet bekend. Je kunt gebruik maken van het luncharrangement of je eigen lunch meenemen. De kosten voor het luncharrangement zijn niet in de prijs inbegrepen. De programmakosten zijn vrijgesteld van BTW. Betaling in termijnen is mogelijk voor particuliere deelnemers en startende zelfstandigen. Informeer ook naar de NLP Coachroute.

TIP

Neem een jaarabonnement op NLP en betaal vanaf €417,- per maand voor jouw NLP Practitioner én NLP Master Practitioner!

NLP™ Intense Practitioner

Wie volgen het Intense-programma?

Ieder NLP Practitioner-programma vormt de basis voor gedegen mensenkennis. Het Intense-programma wordt gevolgd door:

 • High Achievers
 • (Jonge) professionals
 • Pioniers
 • Managers en leidinggevenden
 • Coaches, trainers en mensenwerkers
 • Zelfstandig ondernemers en starters
Voordelen van dit weekprogramma
 • TIJD: Je behaalt je certificaat in één week
 • IMPACT: Je dompelt je volledig onder in de wereld van NLP
 • BELEVING: Een totaalervaring, met een prettige, krachtige groei en ontzettend veel plezier
 • FOCUS: Focus op één doel, vrij van alle dagelijkse beslommeringen
 • FINANCIEEL: Het is voordeliger dan al onze andere programma’s
De trainer in dit programma is:
Igor van Kaam
Eigenaar, NLP™ Trainer en coach

Mijn missie is een intensieve bijdrage leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om mij heen.

GRATIS INFORMATIEAVOND

Wil je eerst een GRATIS informatieavond bijwonen? Bezoek dan de pagina over de informatieavond.

Proeflessen volgen?

Schrijf je dan in voor de Korte Cursus NLP, die regelmatig georganiseerd wordt. In vier lessen maak je kennis met onze leermethodiek en de trainer van het Avondprogramma. Sluit je vervolgens aan bij het NLP Practitioner Programma van jouw keuze, dan betalen we je de cursuskosten terug.

Deelnemers aan de NLP INTENSE Practitioner delen hun belevingen met je...

Planning

Het NLP Intense Practitioner-programma is op de volgende data:

 • NLP Practitioner INTENSE van 6 – 13 september 2019 [START GEGARANDEERD]
 • NLP Practitioner INTENSE van 10 januari – 17 januari 2020

Frequentie: Openingsavond van 18:30 tot 21:30 uur. Verder dagelijks van 10.00-17.00 uur, met twee avondprogramma’s: de openingsavond op vrijdag en de donderdagavond.

Locatie

De Plek, Eindhoven

Noord-Brabantlaan 306-309

Eindhoven

Aan de afrit N2-A2 Veldhoven Noord tegenover McDonalds en P+R

Ticket

Jouw ticket: €2.249,- inclusief het internationale certificaat van Dr. Richard

De programmakosten zijn vrijgesteld van BTW. Voor particulieren en startende zelfstandigen bestaat de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Informeer ook naar de NLP Coachroute.

TIP

Neem een jaarabonnement op NLP en betaal vanaf €417,- per maand voor jouw NLP Practitioner én NLP Master Practitioner!

NIEUW: De Coachroute naar NLP

Wil je alles leren over NLP en meteen de juiste keuze maken? Volg dan de NLP Coachroute.

Deze bestaat uit een NLP Practitioner programma, een NLP Master programma, de NLP MasterSkills en de NLP Coachopleiding voor de prijs van enkel de NLP Practitioner en NLP Master.

Lees hier meer over deze aanbieding!

Practitioners over hun ervaring bij NLPinEindhoven

Accreditatie

De NLP™ Practitioner is erkend door de NVNLP, The Society of NLP (Dr.Richard Bandler) en de CRKBO.
Onze trainers zijn allemaal internationaal NLP™-gecertificeerd en volgen daarnaast continu opleidingen en trainingen op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling, didactiek en de vele toepassingen van NLP.

Belastingdienst: aftrek studiekosten voor particulieren

De Belastingdienst biedt de mogelijkheid om uw investering in jezelf te verrekenen bij jouw belastingaangifte. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden graag voor hun medewerkers de NLP-opleidingen. Kijk in onze flyer op de achterpagina naar de redenen waarom.

Agenda

juli, 2020

X