NLP & Flow

Trek je het soms niet meer?
Hunker je ook naar vakantie?
Of lig je nu op je rug in de zon en denk je… Hoe overleef ik het tot de volgende vakantie?

Veel mensen beseffen pas tijdens een periode van rust hoe druk ze eigenlijk zijn. Op weg naar… wat was het ook al weer? Nog een jaar dezelfde baas? Dezelfde sleur? Dezelfde file? En dezelfde klanten?

Op 31 augustus helpen wij je bijna GRATIS de focus weer te leggen op genieten. Op plezier. Op leuke dingen doen. En daar moeiteloos de kost mee verdienen. Dit event wil je niet missen!

Life Changing Learning.

FINANCE | LOVE | OPPORTUNITIES | WELLBEING

Wat kan ik verwachten?

In deze waardevolle middagsessie ga je op zoek naar jouw missie in het leven, ontdek je wat je tegenhoudt om gelukkiger te zijn en hoe je dat blijvend kunt omdraaien. Dat klinkt als een open deur, maar we helpen je echt om te ontdekken wat jou leven kan ontdoen van stress, pech en weerstand.

FLOW betekent namelijk: Moeiteloos Meesterschap

Verwacht een praktische workshop waarin we verschillende tools en technieken met je doornemen om dichter bij jezelf te blijven en je te kunnen richten op wat jij ECHT belangrijk vindt. We werken aan hoe je het onrustige en gejaagde gevoel kunt tegen gaan, en hoe je moeiteloos en vol energie kunt werken en leven. Genieten.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens dit event gaan we aan de slag met een aantal krachtige stappen om FLOW te vinden in het leven.

PLEZIER

De beste manier om ons lijf in de juiste staat van zijn te krijgen voor flow is door plezier en beweging. De hele middag is doorspekt met dit soort momenten.

ZELFKENNIS

We helpen je stap voor stap verkennen wie je echt bent, zodat je beter in staat bent keuzes te maken die je dichtbij flow brengen.

INTERVENTIE

We geven je een prachtige demonstratie waarin we je uitleggen hoe iemand zichzelf leert losmaken van dat wat hem of haar tegenhoudt om de juiste stappen te nemen naar vrijheid en moeiteloos meesterschap.

VERHAALTJES IN JE HOOFD

Je mind-set is de belangrijkste bril waardoor je naar de wereld kijkt. Zie je kansen of risico’s? Het vinden van de juiste mind-set leren we je in enkele handige en overzichtelijke stappen.

Drie technieken om angsten te overwinnen

Hoe doe je angst en hoe doe je iets anders? Met deze drie technieken zal angst je niet meer belemmeren in het maken van keuzes en het zetten van stappen!

Voeding en aandacht

We geven je de beste tips voor een leefstijl waarin alle ruimte is voor flow, door je onder andere tips te geven over voeding, aandacht, focus en beweging.

Alt Text
Wat is Flow? En hoe helpt NLP me hierbij?

Flow heeft vele betekenissen gekregen. In principe mag iedereen zelf zijn definitie geven aan flow, vinden wij. Voor ons betekent het Moeiteloos Meesterschap. Een term die we graag even uitleggen.

Moeiteloos. Dat klinkt als ontspanning, maar dat is het niet. Flow ontstaat juist onder inspanning. Door je best voor iets te doen. Echter, omdat je doet wat bij je past en waar je blij van wordt, creëert je brein een staat van opperste concentratie, alertheid en focus. Hierdoor ben je in staat om tijd en vermoeidheid te vergeten. Je bent in flow geweest, wanneer een inspanning je meer energie opgeleverd heeft dan gekost. Hoe vaak heb jij dat per dag?

Meesterschap. Ook dat klinkt als veel oefenen. En dat is het ook. Om ergens meester in te worden wordt gezegd dat je er minstens tienduizend uur mee bezig moet zijn. Of dat echt klopt laten we in het midden. Hier is vooral belangrijk dat je doet, wat je niet laten kunt. Dat je je bezig houdt met daar waar je passie ligt, misschien al je hele leven lang. Het meesterschap zit het hele leven al in je en ligt te wachten totdat jij het tevoorschijn haalt. Je bent al Meester, al doen we meestal iets anders dan ons hart ons ingeeft.

Wanneer je flow ervaart in de dingen die je doet, zul je merken dat je echt op het juiste spoor komt. Het leven wordt dan de moeite waard om te leven en dat gunnen we iedereen. Ongeacht je vermogens, je afkomst of je levensovertuiging. De natuur heeft je voorzien van een systeem dat je doet streven naar geluk.

NLP (neuro linguïstisch programmeren) is een methode die gebaseerd is op het principe, dat mensen leren door het volgen van het voorbeeld van anderen. Wanneer je de beste voorbeelden modelleert op een wijze die het meest natuurlijk is voor ons brein, dan kun je op ieder gebied in je leven excellentie leren.

Voor dit event hebben de grootmeesters op het gebied van FLOW bestudeerd met NLP. Denk daarbij aan Wayne Dyer, Jan Bommerez en Mihaly Csikszentmihaly. We laten je hun geheimen ontdekken bij jezelf, door NLP te gebruiken op de meest respectvolle en integere manier.

Kortom…

Een interactieve en vooral praktische workshop om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Om te werken en leven met minder stress, meer energie, en een betere focus.

Alt Text
Wanneer

31 augustus 2019

13:30 – 17:30 uur

Registratie is van 13:00 tot 13:25 uur.

Locatie

Conferentiecentrum Eindhoven
Glorieuxpark | Geldropseweg 168

https://conferentiecentrumeindhoven.nl

Gratis? Bijna!
  • Het event is GRATIS
  • Je betaalt een kleine onkostenvergoeding van €24,- voor zaalhuur, koffie, thee en fruit
  • Inclusief schrijfspullen en andere benodigdheden
Alt Text
Beperkt aantal kaarten

We hebben bewust voor deze prachtige locatie in Eindhoven gekozen. Het aantal plaatsen is dan ook beperkt tot 75. Daarna kom je op een wachtlijst te staan en informeren we je over vrijgekomen plaatsen.

Je ticket is niet retourneerbaar maar wel overdraagbaar aan iemand anders. Mocht je verhinderd zijn, meld dan duidelijk wie er wel komt in jouw plaats via office@nlpinholland.nl.

Agenda

oktober, 2019

30okt(okt 30)09:3031(okt 31)17:00NLP™ Business Program | Les 3Get a grip on your career!

X