18 mei 2019 | Familieopstellingen

Vraag jij je wel eens af hoeveel invloed de opvoeding van jouw ouders hebben op jou? Of op je kinderen? Wist je dat gebeurtenissen in je familie wel tot zeven generaties lang effect kunnen hebben?

Als kind ben je gevormd door jouw opvoeders. Veel kennis en inzichten worden onbewust doorgegeven aan kinderen en familieleden. Deze onbewuste patronen worden zichtbaar bij Systemisch Werken, beter bekend als Familieopstellingen.

 

Life changing learning

Inhoud

Op deze bijzondere dag maak je kennis met Systemisch Werken. Door een aantal eenvoudige en verhelderende oefeningen krijg je inzicht in dynamieken, die in jouw familie spelen.

Je ontdekt wat Systemisch Werk precies is en hoe zich dit verhoudt met NLP. Kinderen worden geboren uit ouders en ouders voeden hun kinderen op. Dat is een natuurwet. Wanneer dingen anders lopen heet dat een dynamiek. Dynamieken kunnen leiden tot symptomen. Dat kan van alles zijn, zoals het gevoel hebben twee levens te moeten leiden, angst, vermoeidheid, moeite met bepaalde situaties of zelfs ziekte. Gelukkig zijn er voor symptomen ook oplossingen.

Door een opstelling van jou en je ouders ervaar je op verbluffende wijze hoe verhoudingen liggen en wat daar anders in kan. Want als je je kijk op zaken verandert, zullen zaken veranderen.

In de middag doen we een twee tot drie grote opstellingen. Je kunt van te voren een vraag indienen* en deze vraag krijgt in overleg speciale aandacht. Let op: afhankelijk van het aantal vragen kunnen we niet garanderen dat je vraag ook daadwerkelijk opgesteld gaat worden.

Dezedag wordt georganiseerd in samenwerking met WONDER BOVEN WONDER.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop heb je kennis gemaakt met het fenomeen Systemisch Werken. Je bent bekend met enkele onderdelen van de theorie en je hebt opstellingen gedaan met objecten en levende representanten. Je bent getuige geweest van een grote opstelling en weet nu welke inzichten deze kunnen opleveren.

Wanneer je de kracht van Systemisch Werken eenmaal hebt ervaren, kunnen verhoudingen met familieleden zomaar enorm veel waardevoller worden.

Heb je een vraag gesteld, dan zul je merken dat na de opstelling je kijk op zaken drastisch is veranderd. Je zult ervaren dat het effect van jouw opstelling zich gedurende de weken na deze bijzondere ervaring vorm gaat krijgen.

De dag

De workshop duurt van 10:00 tot 17:30 uur en we serveren uiteraard een gezonde lunch en fruit.

Get Your Ticket

De investering bedraagt slechts €121,-, voor een indrukwekkende workshop, die je leven een blijvend nieuwe wending kan geven.

Dit is inclusief

  • Eigen opstelling
  • Kans op een grote opstelling voor je eigen hulpvraag
  • Koffie, thee, lekkers
  • Een gezonde lunch

Let op: deze dag gaat alleen door bij minimaal 10 deelnemers.
Wij hopen op een goede vertegenwoordiging van mannen!

Datum

Zaterdag 18 mei 2019
10:00 – 17:30 uur

Houd rekening met enige uitloop.

Locatie

Office-S
Torenallée 20, Eindhoven

Agenda

april, 2020

De Trainers

De trainers van deze wonderlijke sessie zijn Mirjam Zwaga en Henriette Thijssen van Wonder Boven Wonder.

Competenties
Voor wie

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Heb je zelf een vraag over wat jij mee hebt gekregen uit jouw familie, dan kun je deze voorafgaan aan de dag aan ons stellen.

Je kunt ook als belangstellende in Familieopstellingen deelnemen. In dat geval zul je tijdens een aantal oefeningen ook zelf een opstelling kunnen ondergaan en word je in het middagprogramma als representant opgesteld.

X