Sinds 2005 de leukste NLP trainers van Nederland!

Wil jij je eigen NLP Instituut?

Dat kan!

Sinds 2005 heb ik, Igor van Kaam, op basis van de materialen van The Society of NLP van Dr. Richard Bandler en op de fundamenten van AVVO, het NLP-instituut van Frank Sensen, NLPinHolland opgebouwd tot wat het vandaag de dag is.

Vele honderden deelnemers aan mijn programma’s hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot NLP Practitioners, NLP Master en NLP Coaches en trainers. Ze leiden nu een leven wat perfect aansluit bij hun persoonlijke waarden en daarbinnen creëren ze waarde voor anderen. Hierop kijk ik met trots terug. En ik zou dat graag voor nóg meer mensen in Nederland en België gaan verzorgen.

Droom jij van je eigen instituut? En loop jij aan tegen het ontwikkelen van je eigen materialen? Wil jij op basis van no-cure no-pay een bekende naam voeren? Wordt dan licentienemer bij NLPinHolland. Ontdek hier de voordelen van deze beslissing!

Life Changing Learning

Werkwijze van NLPinHolland

Als licentienemer van NLPinHolland krijg je je eigen NLPin… in jouw regio. Hiervoor hebben we al een groot aantal domeinnamen gereserveerd.

Samen gaan we naar de notaris om een vennootschap op te richten. Dit kan een VoF zijn of een BV, waarvan we beiden 50% aandeelhouder worden. We storten beiden €5.000,- startkapitaal en we sluiten een samenwerkingsovereenkomst en een licentieovereenkomst, waarin we een licentiefee van 10% van de jaaromzet overeenkomen. Na één of twee jaar stap ik uit als aandeelhouder en kun je zelfstandig verder.

De licentieovereenkomst is voor vijf jaren en loopt daarna af. Dat betekent dat na vijf jaren de lesmaterialen voor jou zijn. Mocht je daarna de NLPin…-naam willen blijven gebruiken, dan wordt de licentieovereenkomst omgezet in een samenwerking, waarbij professionele marketing- en lesmaterialen kunnen worden verkregen bij NLPinHolland en werk je nauw samen met de andere licentiehouders.

Het is jouw taak als licentienemer om je groepen vol te krijgen. Jij kent jouw regio, jouw markt en jouw klanten immers het beste. NLPinHolland ondersteunt je met alle vragen die je kunt hebben, we delen alle materialen, blogs, video’s en online informatie met je we zijn jouw coach en buddy in het opbouwen van jouw succesvolle instituut.

Wat moet ik kunnen en kennen?

Als licentienemer ben je inmiddels getraind in NLP. Je bent minimaal NLP Master, maar bij voorkeur NLP Trainer. Ook ben je geschoold binnen een bij The Society of NLP aangesloten instituut. Wanneer je zelf voor de groep wil trainen zul je je NLP Trainers licentie moeten gaan behalen bij Dr. Richard Bandler en John Lavalle. Dat is overigens een feestje, in Orlando, bij de grootmeesters van NLP. Hun denk- en werkwijze zal je voor je leven inspireren om het beste te zien in je omgeving en de mensen om je heen.

Daarnaast ben je een echte ondernemer. Je bent een bereiker, geen vermijder. Je denkt in opties en kansen. Je voelt dat je een missie hebt, volgt de grote lijnen en je hebt ook ook voor details. Je bent representatief, enthousiast, enthousiasmerend en je bezit een grote vaardigheid in het gebruik van verbale (taal) en non-verbale communicatie. Charisma is je tweede naam!

Geschiedenis van NLPinHolland

In januari 2003 liep ik met knikkende knieën een buurthuis in Budel binnen. Mijn eerste NLP les zou zo gaan starten, maar ik had slecht nieuws voor de trainer, Frank Sensen. Mijn werkgever had de week ervoor mijn opleidingsaanvraag afgekeurd en privé had ik geen geld om zo’n dure training te kunnen betalen. Ik moest mezelf afmelden voor de training, maar besloot dat in hoogst eigen persoon te gaan vertellen.

Frank Sensen wist mij er die avondvan te overtuigen dat ik moest blijven. Ik mocht de training in termijnen betalen en hij garandeerde me dat ik de investering voor het einde zou hebben terugverdiend. En mijn werkgever ook. Vanaf dat moment vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Mijn omzet bij het recruitmentbureau waar ik werkte steeg met de maand. Ik werd dat jaar de beste medewerker en mijn werkgever besloot alsnog de helft van het programma te willen betalen. Maar nog belangrijker: de wereld die achter al ons menselijke gedrag verborgen lag opende zich voor me. Hier wilde ik alles van weten!

Na het volgen van de NLP Practitioner en NLP Master training vroeg Frank Sensen of ik interesse had om zijn instituut van hem over te nemen. Overtuigd door mijn eigen kracht was ik in 2004 mijn eigen recruitmentbureau begonnen en natuurlijk zei ik ‘Ja’ op zijn genereuze aanbod. Er werd een koopovereenkomst opgesteld en voor een flink bedrag werd ik de nieuwe licentiehouder van zijn zorgvuldig ontwikkelde materialen. 

De rest is geschiedenis.

In 2005 startte de eerste groep van zeven deelnemers, waaronder een aantal goede vrienden, en vanaf dat jaar groeiden mijn klassen, mijn enthousiasme en mijn liefde voor het vak ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ in snel tempo. Zo snel, dat ik in 2017 meer dan 65 uur per week werkte, waarvan ik de helft als trainer voor groepen stond. Een burn-out volgde, die duurde tot eind 2019. Tijdens mijn burn-out ontdekte ik dat het zo niet langer kon en besloot ik om te gaan doen wat ik het liefste doe. Zoveel mogelijk mensen aanraken met mijn visie op NLP en het leven. Tijdens een sabbatical in het najaar van 2019 werkte ik het plan voor NLPinHolland uit, terwijl de eerste licentienemer voor NLPinEindhoven zich al aandiende. Sinds maart 2020 is NLPinEindhoven, met Wendy van de Laar – Brandes aan het roer, het eerste zelfstandige instituut onder de koepel van NLPinHolland. Ik hoop dat nog vele nieuwe instituten het voorbeeld van Wendy en NLPinEindhoven mogen volgen en ik zal ze allemaal van harte verwelkomen in ons team en persoonlijk begeleiden naar succes, geluk en vrijheid.

Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Contact

Wil je dat we contact met je opnemen? Laat dan even je gegevens achter!

Interesse licentienemer NLPinHolland


Je kunt onze algemene voorwaarden hier downloaden en lezen in PDF formaat.
Bezig met versturen
Voordelen van NLPinHolland
  • No cure, no pay. Je betaalt enkel licentiefee over daadwerkelijk gerealiseerde omzet
  • Laag tarief. Jouw licentie kost 10% van je omzet
  • Bewezen formule. NLPinHolland verzorgt al sinds 2005 NLP trainingen, waardoor je zeker weet dat onze methode uitgebreid getoetst, getest en doorleefd is
  • Zekerheid. NLPinHolland stapt mee in jouw onderneming. We dragen dus samen dezelfde de risico’s!
  • Samenwerking. Je werkt nauw samen met andere licentiehouders en met ons als licentiegever. Wij hebben alles al meegemaakt op het gebied van volwassenenonderwijs en zullen je met alle vragen helpen.
  • Trainers. Natuurlijk kom jij als trainer voor de groep te staan. Maar er is ook uitwisseling mogelijk tussen de andere licentienemers en mijzelf, Igor van Kaam.
  • Groot aanbod. Drie NLP Practitioner trainingen, drie NLP Master trainingen, een NLP Coachopleiding en meer dan tien verschillende praktische dag- en avondworkshops.
X